Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Calcium

Calcium er et mineral som er nødvendige for at vedligeholde normale knogler. Derudover bidrager calcium også til andre funktioner i kroppen, såsom at vedligeholde dine tænder. Hvis du tænker om calcium og kalk er det samme, så har du helt ret. Se udvalget af kosttilskud med calcium, her på siden.

Sortér efter
5 produkter
Sortér efter

Calcium – find de rette kosttilskud her

Hvorfor spise calcium?

Vidste du, at din krop indeholder ca. 1 kg. calcium? Størstedelen findes i dine knogler, men selvom kroppen indeholder meget calcium, er det vigtigt, at du dagligt sørger for at indtage calcium gennem mad eller kosttilskud. Når du sveder eller går på toilet, udskiller du calcium, og hvis ikke kroppen får tilført mere, kan du risikere at dine depoter i knoglerne opbruges.
Calcium optages i tarmene og sendes derefter ud til de celler der har brug for mineralet.

For at hele denne proces kan ske bedst muligt, har din krop også et behov for at få tilført magnesium og D-vitamin. D-vitamin bidrager til normal optagelse og udnyttelse af calcium, og magnesium bidrager til at calcium kommer ud til de rigtige celler.

Skulle du derimod opleve forstoppelse i forbindelse med indtagelse af calciumtilskud, kan det være tegn på, at du får for meget calcium. Du kan ændre din daglige dosis af calcium, og sørge for at drikke rigeligt med væske for at komme af med overskydende calcium i kroppen.

 

Forskellige typer af calcium

Calcium findes i forskellige former, styrker og sammensætninger. Hos Helsam finder du både calcium i form af tabletter, kapsler og pulver. Du kan vælge mellem kosttilskud udelukkende bestående af calcium, eller tilskud med calcium og D-vitamin, magnesium, zink. Især calcium med magnesium finder du mange varianter af.

Husk at et kosttilskud altid kun skal fungere som et supplement til din daglige kost. Et kosttilskud kan aldrig erstatte en sund og varieret kost.

 

Køb calcium hos Helsam

Køb dit næste kosttilskud med calcium hos Helsam, og bestiller du online, kan du vælge at få dine varer leveret fragtfri til din nærmeste Helsam butik. Du finder også vores butikker spredt over hele landet. Her står vi altid klar til at give dig personlig vejledning og gode råd, i forbindelse med dit næste køb af kosttilskud.