Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Bliv elev hos Helsam

 

Hvem er vi?

Helsam Gruppens hjerte banker for helsekost. Vi er tilbage i 1985 født på ambitionen om at være bedre og stærkere sammen, og den grundidé holder vi ved.

Helse sammen - Helsam

Helsam Gruppen har flere forretningsben, der hver for sig og ikke mindst sammen gør en positiv forskel og bidrager til vores formål.

Helsam Engros samler mere end 230 leverandører og gør mere end 14.000 varenumre tilgængelige for hele branchen og ikke mindst Helsam og Mecindo. DermaVita er vores brandafdeling med fokus på sundere personlig pleje.

Helsam kæden med helsam.dk er vores omnichannel tilbud til kvalitetsbevidste kunder, der prioriterer og værdsætter vores viden, faglighed og nærhed til dem.
Mecindo er vores e-commerce forretning med bredt sortiment, lave priser og fremragende kundeservice. For dem der vil have det lidt bedre og meget nemmere.

"Jeg var heldig at få ansættelse som marketingassistent efterfølgende, og i dag er jeg kædekoordinator for Helsam Kæden"

- Helene (tidl. elev og idag kædekoordinator)

 

Bliv en del af elevfællesskabet

I Helsam Gruppen har vi flere elever på samme tid, der arbejder i forskellige afdelinger. Nogle gange sætter vi jer til at arbejde med et projekt i fællesskab, så I skal samarbejde med hinanden.  

Vi ser det som en styrke at have flere elever i forskellige faser af uddannelsen,  for på den måde opstår der et elevfællesskab, hvor I kan sparre med hinanden og drøfte både arbejdsopgaver og uddannelsesovervejelser.

Du bliver en del af elevgruppen fra starten af din elevtid, og i elevgruppen vil vi også lave sociale arrangementer for at ryste jer godt sammen.

 

Det næste skridt er det vigtigste

Drømmer du om en uddannelse, hvor faglighed, nysgerrighed og bevidstheden om, at det næste skridt er det vigtigste, bringer dig tættere på målet? Så er en elevuddannelse hos Helsam Gruppen lige noget for dig.

Hos os får du rig lejlighed til at lære en hel masse fagligt samtidig med, at du arbejder i en virksomhed, der baner vej for et sundere liv med mere overskud. Her får du 2 år fyldt med udfordringer, muligheder og fællesskab.

Helsam er en 100% dansk-ejet virksomhed der beskæftiger ca. 220 dygtige medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Ragebøl, lidt udenfor Sønderborg.  

"Jeg startede som økonomielev tilbage i 2012, hvor jeg samtidig læste en HD inden for Supply Chain Management.
I dag er jeg logistikchef og har ansvaret for drift og udvikling af Helsams lager- og logistiksetup."


- Jeppe (Tidl. økonomielev og idag logistikschef)

 

 

Bliver du elev hos os, tilbyder vi

  • muligheden for at blive en del af en spændende og dynamisk virksomhed
  • individuelt tilrettelagte elevplaner
  • samtaler og opfølgning under hele uddannelsesforløbet
  • konkret og relevant erhvervserfaring
  • engagerede og motiverede kolleger i en god atmosfære

I løbet af din uddannelse vil du bl.a. arbejde med

  • kundeservice
  • e-commerce
  • marketing
  • indkøb og disponering
  • salg


Hos os får du indblik i forskellige afdelinger og arbejdsområder, der alle er med til at give dig et solidt kendskab til Helsam Gruppen, så du får bl.a. også en introduktion til vores lager og detailbutikker.Har du lyst til at høre mere, så kontakt Susanne Schou på tlf. 74 48 81 40 eller skriv til [email protected] 

Helene profil

Helene

Gennem min elevtid hos Helsam fik jeg mulighed for at prøve opgaver i forskellige afdelinger, der gav mig stor indsigt i virksomhedens arbejdsområder. I kundeservice servicerede jeg kunder telefonisk og på mail, og i marketing fik jeg indblik i alt det, der går forud for et salg.

Jeg var heldig at få ansættelse som marketingassistent efterfølgende, og i dag er jeg kædekoordinator for Helsam Kæden.

 

 

Jeppe

Jeg startede som økonomielev tilbage i 2012, hvor jeg samtidig læste en HD inden for Supply Chain Management. Senere fik jeg ansvaret for vores kundeserviceafdeling i forbindelse med overgangen til et nyt ERP system i virksomheden.

I dag er jeg logistikchef og har ansvaret for drift og udvikling af Helsams lager- og logistiksetup. Ud over denne funktion deltager jeg aktivt i flere forskellige projekter på tværs af organisationen.

 

 

Cathrine profil

Cathrine

Som økonomielev i Helsam er jeg en del af et skønt team, som giver mig viden og inspiration.

Jeg er en fast del af arbejdsgangen i økonomiafdelingen, hvor mine opgaver bl.a. kan være at registrere dagsomsætning fra vores butikker eller bogføre div. fakturaer.

Jeg synes, det er fedt at se, hvad der skal til for at hele vareflowet og dagligdagen i Helsam kan lade sig gøre og at være en del af den proces.

Sortér efter