Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hårshampoo

Hvis du gerne vil have et sundt og glansfuldt hår og en glad hovedbund, bør din hårplejerutine starte med at finde den shampoo, der passer til din hårtype og hovedbund. Det er meget sjældent, at en shampoo virker godt til alle typer hår, og derfor bør du finde ud af, hvad det er for nogle behov, du har i forhold til dit hår og din hovedbund. Uanset om du døjer med en irriteret hovedbund, fedtet hår eller noget helt tredje, så er der helt sikkert en shampoo, der er den rette for dig. Herunder kan du blive klogere på, hvilken type af shampoo, du bør vaske dit hår i.

Shampoo til følsom hovedbund | Shampoo til tørt hår | Shampoo til tør og irriteret hovedbund | Shampoo til fedtet hår og hovedbund | Shampoo med økologisk indhold | God pleje efter din shampoo
Sortér efter
229 produkter
Sortér efter

Hårshampoo til enhver

Shampoo til følsom hovedbund

Hvis du har en sart og sensitiv hovedbund, skal du være særlig opmærksom på den shampoo, du vasker dit hår med. Ofte kan en sart hovedbund skyldes allergi, og derfor bør du kun vælge en shampoo, der er uden parfume og tilsætningsstoffer. Gå efter mærker som Svanemærket og AstmaAllergi mærket for at være sikker på, at den shampoo, du vælger, ikke kommer til at irritere din hovedbund. Har du sensitiv hovedbund, er det generelt vigtigt, at du undgår shampooer med alt for krasse ingredienser. Vælg i stedet for en shampoo, der virker beroligende for hovedbunden.

 

Shampoo til tørt hår

Hvis du har tørt hår, er det vigtigt at vælge en shampoo, der giver dig rigeligt med fugt. Det gælder især, hvis du har krøller. Krøllet hår er nemlig mere tørt end glat hår, fordi det er sværere for hårets naturlige olier at bevæge sig ned ad hårstrået på grund af hårets krøllede struktur. Hvis du gerne vil gøre noget godt for dit krøllede hår, kan du med fordel lede efter en shampoo uden sulfater, da disse kan være med til at udtørre håret.

 

Shampoo til tør og irriteret hovedbund

Hvis du lider af en tør og irriteret hovedbund og måske også døjer med skæl, bør du også bruge en særlig shampoo til netop dit hår. Der kan være flere årsager til, at du har en tør og irriteret hovedbund, og derfor kan det også være et af de lidt mere komplekse hårproblemer at løse. Men et godt udgangspunkt er at vælge en shampoo, der virker beroligende på hårbunden.

 

Shampoo til fedtet hår og hovedbund

Det er træls at døje med fedtet hår. Fedtet hår og hovedbund skyldes, at hovedbunden producerer for meget talg, der er den hudfedt, der beskytter vores hud mod at tørre ud. Men når hudens talgkirtler producerer for meget talg, kommer dit hår hurtigt til at se fedtet ud. Den fedtede hovedbund kan skyldes, at du vasker dit hår for ofte, så din hovedbund bliver nødt til at overproducere talg for at din hovedbund ikke bliver alt for tør. Prøv derfor, om du kan nøjes med at vaske dit hår 2-3 gange om ugen og vælg en shampoo uden udtørrende sulfater.

 

Shampoo med økologisk indhold

Hos Helsam finder du et stort udvalg af shampooer med økologisk indhold. Økologisk indhold er dyrket og produceret uden brug af unødige kemikalier, og er derfor nænsommere for dig og miljøet.

 

God pleje efter din shampoo

En god shampoo kan selvfølgelig ikke stå alene, når du arbejder på at få et sundt hår. Derfor bør du også altid bruge en god hårbalsam, der giver dit hår pleje og fugt. Minimum en gang om ugen bør du også bruge en hårkur, der trænger dybere ind i hårstrået og giver den optimale pleje. Så er du godt på vej mod et sundt og glansfuldt hår.

Husk, at du altid kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.