Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Palmesød/sukker

Palmesød eller palmesukker bliver fremstillet af kokospalmetræets blomstersaft. Saften fra disse blomster bliver kogt ind og derefter krystalliseres massen og bliver dermed til sukker.
Vis som
3 produkter
Vis som
Palmesød kan bruges i stedet for hvid eller brun sukker, da den har en lækker karamelagtig og sød smag. På grund af sin lidt anderledes smag er palmesukker blevet meget populær iblandt især konditorer. En anden grund til dens popularitet er at sukkeret tager længere tid at fordøje hvilket giver et mere jævn blodsukker. Så hvis du søger lidt fornyelse når du skal i gang med at kreere i køkkenet er palmesukker en lækker lille tvist til bagværket. Læs mere om de enkelte varianter og blive inspireret.

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×