Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Blush og rouge

Blush, eller rouge, giver dig en naturlig, lækker glød og tilfører ansigtet det sidste finish i makeuplægningen. De kan anvendes på forskellige måder, alt efter hvilke look du går efter. Læs meget mere her på siden, og vælg den rette blush/rouge.

Hvad er blush/rouge? | Hvilken farve skal du vælge?
Hvordan skal du lægge din blush og rouge? | Fjern din makeupKøb blush/rouge hos Helsam
Sortér efter
20 produkter
Sortér efter

Blush og rouge: Den sikre vej til en naturlig glød

Hvad er blush/rouge?

Blush eller rouge, to sider af samme sag, kan være det, der giver dig det sidste pift til en ellers lækker makeup. Blush/rouge er med til at skabe karakter og liv i ansigtet. Det kan i øvrigt også bruges til, at ændre på ansigtsformen. Det kan få dig til at virke smallere, bredere, mindre rund i ansigtet og få dine kindben til at synes højere. Derudover er rouge/blush fremragende til, at fjerne små sprængninger i huden eller blot dæmpe rødme. Det giver også en fin og naturlig glød, uden at huden ser pudret og sminket ud.

 

Hvilken farve skal du vælge?

Det er en rigtig god idé at vælge blush og rouge ud fra din naturlige hudfarve og hudtype. Den farve der er idéel for din hud, er samme farve som dine kinder får i den kolde luft om vinteren. Du kan også vælge farve ud fra dine læbers farve.

Er din hud meget lys, er en rosafarvet blush/rouge et godt valg. Er din hud derimod mere gylden, er en ferskenfarvet blush et bedre valg.

En cremet blush/rouge er et godt valg, hvis du til tider har tør hud i ansigtet. En flydende blush er super til dig der har fedtet hud. Disse typer blush og rouge kan give mere glød end dem i form af pudder – dog er det kun lidt.

 

Hvordan skal du lægge din blush og rouge?

Blush og rouge påføres med en såkaldt blush børste/blush brush, efter at du har påført pudder. Du påfører det på kinderne og ud mod kindbenene og hårgrænsen i store, bløde bevægelser.

Hvis ansigtet er rundt koncentreres blush/rouge på yderkanten af ansigtet, nær hårgrænsen for at opnå den bedste effekt. Hvis man har høje kindben kan blushen/rougen lægges midt på kinderne.
Grunden til at bruge blush eller rouge, er for at fremhæve dit ansigts bedste træk.

 

Fjern din makeup

Det er vigtigt at du husker, at fjerne din makeup hver aften inden du går i seng. Til det kan du bruge et af vores mange makeup fjerner produkter. Du kan med fordel også gøre brug af ansigtsrens og ansigtscremer. Ved at pleje din hud bedst muligt, vil du opleve at din hud holder sig pæn, sund og ren.

 

Køb blush/rouge hos Helsam

Gå på opdagelse i det store udvalg af blush og rouge – du finder helt sikkert en der passer til dig. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og mærker.

Hvis du bestiller online, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker, hvor vi altid står klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.