Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Urter og andre ekstrakter

Mange kosttilskud og helseprodukter indeholder forskellige urter og ekstrakter. Nogle tilskud består udelukkende af enkelte urter, mens andre har et indhold af flere forskellige urter. Her på siden kan du læse mere om urternes oprindelse, duft, smag og brug.

Sortér efter
117 produkter
Sortér efter

Alt, du bør vide om urter og ekstrakter

Hvilke urter bruges i kosttilskud?

Hvis du går på opdagelse her på helsam.dk, finder du et væld af kosttilskud med urter og ekstrakter. Listen med anvendte urter er lang, og derfor har vi udvalgt nogle enkelte længere nede, som du kan læse lidt om, og måske blive klogere på urterne end du var før.

 

Hvor stammer urterne fra?

Mange urter der anvendes i kosttilskud stammer fra Danmark, enten naturligt eller fordi de er kommet hertil med tiden. Andre urter kan ikke gro i Danmarks klima, og derfor importeres de fra de lande hvor de enten dyrkes eller gror vildt i naturen. Det betyder altså, at du finder urter fra både Europa, Asien og Amerika.

 

Køb urter og ekstrakter hos Helsam

Vores udvalg af urter og ekstrakter er stort, og du finder både urtekosttilskud i kapsel-, pulver- og flydende form. Vælg de kosttilskud der passer til dit behov, og husk, at du kan få dem leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Du er også mere end velkommen i vores mange flotte butikker. Vi står altid klar til at give dig personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af kosttilskud og andre helseprodukter.