Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Håndcreme

Sol, kulde, vind og hyppig håndvask sætter sine spor på dine hænder. Lider du af tørre og ru hænder, eller ønsker du blot pleje og beskyttelse af dine hænder. De fleste ønsker at have velplejede hænder, om ikke andet undgå pinsler med ru og sprukne hænder. En god håndcreme beskytter og plejer dine hænder og neglebånd.

Hvilken håndcreme skal jeg vælge? | Hvor ofte skal jeg bruge en håndcreme? | Håndcreme hos Helsam

Sortér efter
105 produkter
Sortér efter

Håndcreme – din vej til bløde hænder

Hvilken håndcreme skal jeg vælge?

Helsams håndcremer, balsam m.v. indeholder mange plejende og fugtgivende ingredienser som jojoba, glycerin, olier, bivoks og sheasmør.  Alle disse ingredienser fugter og absorberes hurtigt af hunden, uden at dine hænder føles fedtede og klistrede.

Glycerin findes i et utal af cremer til kroppen – også i håndcremer. Det fantastiske ved glycerin er, at det binder vandet i hudens overflade. På den måde hjælper glycerinen med at bevare din huds naturlige fugtbalance. Glycerin kan udvindes naturligt fra olier og fedtstoffer.

Sheasmørret længe været kendt for sine enestående plejende og beskyttende egenskaber, og indeholder et højt indhold af cinnamider, som yder en naturlig beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Aloe vera er en plante hvis egenskaber bl.a. er at tilføre fugt til huden og pleje den intenst. Mange bruger aloe vera holdige cremer da de også virker behandlende på solskoldet hud.

Du kan vælge mellem håndcremer med eller uden parfume, og mange af parfumerne er æteriske olier der stammer fra naturen.

Vælg din håndcreme ud fra hvad du har behov for. Har du f. eks. tørre eller meget tørre hænder, er det en god idé at bruge en fed creme der tilfører masser af fugt til din hud.

 

Hvor ofte skal jeg bruge en håndcreme?

Du kan bruge håndcreme ligeså ofte du ønsker det. Hvis du vasker hænder mange dage i løbet af dagen – måske grundet din arbejde – kan det være en god idé af smøre dine hænder efter vask. På den måde opretholdes hudens balance og du kan undgå tørhed og irritation.

 

Håndcreme hos Helsam

Her på helsam.dk finder du flere skønne håndcremer og balsams. Produkter der alle plejer og tilfører fugt til dine hænder uden at fedte.

Husk, at hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik