Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Søvn / Afslapning

En god og rolig søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning, og følelsen af at vågne op frisk og udhvilet. Her finder du kosttilskud der er specielt udviklet med søvnunderstøttende urter, som kan hjælpe dig med at få styr på din søvnrytme. F.eks. baldrian og humle der bidrager til en sund søvn og støtter indsovningsfasen.

Sortér efter
9 produkter
Sortér efter

Søvn / Afslapning

En naturligt bedre søvn

Har du svært ved at falde i søvn eller vågner du meget nemt? Så kender du med garanti til følelsen af et lavt energiniveau om dagen. Kvaliteten af din søvn afgør nemlig, hvor meget energi du har når du vågner. Jo dårligere din søvn har været, des mindre energi vil du opleve at have, mens en god søvn giver god energi.

Med kosttilskud fra Helsam kan du få en bedre søvn, ved at du bedre kan slappe af og dermed nemmere falde i søvn. Du må endelig ikke forveksle søvn-kosttilskud med traditionel sovemedicin - virkningen er ikke den samme. 

 

Derfor er søvn vigtigt

Uden søvn fungerer kroppen ikke og du kan få det svært ved at klare dagens mange udfordringer. Derudover kan søvnmangel også påvirke dit humør. Det er nemlig om natten din krop, hjerne, celler og alt restituerer og repareres. Hvis du over længere tid ikke sover særligt godt, få din krop altså ikke tid og ro til at gøre sig stærkere. 

Søvnen er altså noget af det vigtigste for vores generelle velbefindende, indlæring og overskud. Vi opdager ofte først hvor stor betydning søvnen har for vores velbefindende, når vi pludseligt får for lidt. Heldigvis er det som regel kun i perioder, hvor vi af den ene eller anden årsag ikke kan få tid eller ro til at falde i en god dyb søvn og sove hele natten igennem.

Bliv endnu klogere på søvn i vores artikler: 

 

Køb kosttilskud der understøttet den naturlige søvn, hos Helsam

Køb kosttilskud der kan give en bedre søvn her på helsam.dk og i vores butikker. Kosttilskuddene du finder her, er udviklet specielt til at understøtte en rolig og afslappet søvn og normale psykologiske funktioner, med det formål at du skal vågne frisk og veludhvilet. De indeholder kun naturlige ingredienser og søvnunderstøttende urter, som f.eks. citronmelisse, baldrian, kamille, magnesium og tryptofan, samt andre næringsstoffer.

Se også udvalget af naturlægemidler der hjælper dig til en bedre søvn.

Bestil online og få din ordre leveret til din adresse, en pakkeshop eller pakkeboks. Du kan også vælge fragtfri levering til din nærmeste Helsam-butik