Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Body skrub

Trænger du til en renere, sundere og blødere hud? At bruge en bodyscrub er noget din hud vil elske dig for. En bodyscrub exfolierer blidt huden og fjerner de døde hudceller så din hud føles blød, smidig og virker mere ensartet, ikke mindst optages fugten bedre fra din body lotion eller kropsolie. Læs meget mere om det fantastiske produkt her på siden, og gå på opdagelse i det store udvalg af velduftende bodyscrubs her på siden.

Hvad er body scrub, og hvordan virker det?
Lav din egen body scrub
Produkter til dit ansigt
Køb body scrub hos Helsam

Sortér efter
30 produkter
Sortér efter

Din guide til body scrub

Hvad er body scrub, og hvordan virker det?

Det er ikke blot dejlig luksus for huden at bruge en bodyscrub. Du skrubber dig silkeblød med eksempelvis små fine saltkorn, jojoba kugler eller sukker, afhængigt af hvilket produkt du vælger. Du kan exfoliere huden i både ansigt og på kroppen – men brug altid en scrub der er lavet til formålet. Der findes f.eks. scrubs der udelukkende skal bruges på kroppen, og ikke ansigtet hvor den kan være for drøj og i stedet ende med at irritere huden.

Ved at bruge en god scrub:

• befries huden for døde hudceller og toksiner
• stimuleres hudens cellefornyelse

Brug gerne en bodyscrub 1-2 gange i ugen. Du masserer scrub'en ind i huden i cirkelbevægelser imens huden er fugtig. Gnid forsigtig især på områder som albuer, knæ, fødder og hænder. Skyl med vand for at skylle bodyscrub resterne væk. Efterfølgende kan du med fordel bruge en lækker fugtighedscreme, lotion eller olie. På den måde giver du din hud de bedste betingelser for at holde sig flot og sund.

Hvis du bruger selvbruner, eller har planer om det, er det en super idé at bruge bodyscrub inden du påfører selvbruneren. På den måde er huden så modtagelig som mulig, og den brune farve sætter sig jævnt og flot på kroppen. Vidste du, at du kan lave din egen selvbruner? Prøv det næste gang du trænger til lidt ekstra farve på kroppen.

De forskellige bodyscrubs er bl.a. baseret på olivenolie, havsalt, sukker, citron og meget mere. Sukker har den egenskab at det virker ekstra fugtgivende og beroligende på huden.  

 

Lav din egen body scrub

Hvis du har lyst til at lave din egen bodyscrub er det faktisk ret nemt. Følg vores opskrift der er lige til at gå til for alle. Alle ingredienserne finder du på Helsam.dk eller i en af vores mange butikker. Hvis der i opskriften er ingredienser du er overfølsomme overfor, kan du selvfølgelig skifte mange af dem ud, med nogen du kan tåle eller bedre kan lide.
Body scrub’en er fantastisk til at exfoliere huden, og du kan hurtigt forebygge uren hud på en behagelig og let måde.

 

Produkter til dit ansigt

Når du alligevel er i gang med at pleje kroppen, kan du roligt fortsætte med dit ansigt. Til ansigtet finder du renseprodukter, masker og fugtighedscremer. Har du brug for gode tips, tricks eller idéer til din hudpleje, kan du finde mange spændende artikler, der alle beskæftiger sig med emnet. Især artiklen ”Tips til god hudpleje” er fantastisk, hvis du lige har brug for nogle overordnede tips til din daglige hudpleje.

 

Køb body scrub hos Helsam

Hos Helsam har vi et bredt udvalg af bodyscrubs – både med og uden duft. Find det produkt der passer bedst til dig og dit behov, og husk du kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker. Vi er altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb. Vi ønsker dig god fornøjelse med din nye bodyscrub.