Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Forkølelse

Er du blevet forkølet? Løbende næse, ondt i halsen og hoste er almindelige symptomer på en forkølelse. Du kan blive forkølet året rundt, men særligt vinterhalvåret er tiden hvor mange bliver forkølede. Lindr, behandl og forebyg forkølelse med et naturlægemiddel. Se udvalget herunder og læs mere nederst på denne side. 
Sortér efter
3 produkter
Sortér efter

Forkølelse: lindring og forebyggelse

En forkølelse er aldrig velkommen og er den først kommet på besøg, kan den hænge ved i noget tid. Heldigvis kan du gøre meget for både at forebygge samt behandle og lindre forkølelsen. I kampen mod din forkølelse, kan du gøre brug af et af følgende naturlægemidler:

  • Echinaforce
  • Sinux

Echinaforce fra A. Vogel bruges til at lindre lettere forkølelsessymptomer. Echinaforce indeholder udtræk af purpur solhat og er naturlige rig på plantestofferne: alkylamider, cikoriesyre og bioflavonider. Disse kan allerede måles i blodet efter blot 15 minutter, efter indtagelse af echinaforce. Ved indtag af echinaforce forebygges og behandles forkølelse, samtidig med at kroppens naturlige forsvar styrkes. Echinaforce fra A. Vogel er i flydende form og et antal dråber blandes i et glas vand. Til voksne og børn fra 12 år.  

 

Symptomer på forkølelse

De mest almindelige symptomer på en forkølelse er:

 

Hvordan smitter forkølelse?

Forkølelse skyldes en virus i næse og svælg. Der findes hundredvis forskellige undertyper og de kan alle give forskellige forkølelsesforløb. Man kan blive smittet med forkølelse, hvis man kommer i kontakt med bakterier fra en forkølet person. Det kan være hvis den smittede hoster, nyser eller rør ved overflader som andre også er i kontakt med. 

Det er lettere at blive smittet hvis man i forvejen er træt, presset og stresset. Som regel går der 2-3 dage fra man er smittet, til man bliver forkølet. 

 

Hvor længe varer en forkølelse?

En forkølelse starter ofte med træthed og ondt i halsen. Efter 1-2 døgn afløses disse symptomer ofte af tilstoppet næse og hoste. Efter 3-4 døgn sker en bedring og efter 7 døgn er forkølelsen som regel forsvundet igen. 

En forkølelse kan godt vare længere end 7 døgn. Det er individuelt fra person til person, men de fleste oplever altså en stor bedring efter de 7 døgn.

 

Køb naturlægemidler mod forkølelse

Hos Helsam finder du effektive og gode naturlægemidler som kan behandle og forebygge milde forkølelser. Du finder også det populære naturlægemiddel, Sinux, mod akut bihulebetændelse hos voksne. 

Bestil online og få fragtfri levering til din nærmeste Helsam-butik. Du kan selvfølgelig også få din ordre leveret til din adresse eller en pakkeshop nær dig. 

Er du medlem af vores kundeklub, Club Overskud? Som medlem af Club Overskud får du ekstra gode tilbud, optjener point og får adgang til spændende konkurrencer. Bliv medlem af Club Overskud her – det er helt gratis.