Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Concealer

Bliver du også irriteret over ujævn hud, mørke rander under øjnene eller furer i huden? En god concealer er et must-have for alle kvinder, der drømmer om en jævn og fejlfri hud. Der findes mange forskellige typer, og det er vigtigt, at du vælger en der passer perfekt til lige dig. Hos Helsam finder du lækre og naturlige concealere til denne vigtige del af makeup-pungen.

Hvordan virker en concealer? | Hvilken farve skal du vælge?
Sådan lægger du concealer | Find en concealer hos Helsam
Sortér efter
20 produkter
Sortér efter

Concealer: Det naturlige valg

Hvordan virker en concealer?

En concealer er det vigtigste grundlag for en perfekt finish, når du lægger makeup. Samtidig kommer din hud til at stråle af skønhed, fordi en god concealer tilfører ekstra volumen og lys. Helsam tilbyder et væld af forskellige økologiske concealere, der hverken indeholder kunstig farve eller parfume.

Mange af vores concealere er tilmed super nemme at have med på farten. Prøv måske en lille lækker stick, som kan dække både store og små ujævnheder, farveforskelle eller rande under øjnene, eller den lille concealer-blyant, der nemt og hurtigt dækker mindre skønhedsfejl. Helsam tilbyder desuden mange økologiske udgaver af den helt traditionelle concealer, der påføres med fingeren eller med en fin, lille pensel.

En god concealer er med til at berolige irritationer i huden, så den både dækker og afhjælper problemet på samme tid.

 

Hvilken farve skal du vælge?

Find den perfekte nuance, der passer din hud, så du ser helt naturlig ud, og lad skønhed, pleje og velvære gå hånd i hånd. Udvalget af farver er stort, og det gælder om at vælge den farve der passer til din hud og det udtryk du ønsker.

Når du vælger en farve, skal du aldrig vælge en der er lysere end din hudfarve – du ender bare med at fremhæve det du gerne vil skjule.

 

Sådan lægger du concealer

Når du skal lægge din concealer, er det ikke helt lige meget hvordan du gør. For at få det bedste resultat, er der nogle ting du selv kan gøre. Vi har samlet nogle gode råd, som du med fordel kan gøre brug af næste gang du skal lægge din nye concealer.

Når du har renset dit ansigt med et renseprodukt, er det en god idé at påføre concealer i en halvcirkel under dine øjne. Dette gør du allerbedst med en pensel. Grunden til at du skal lave en halvcirkel er, at det giver en meget flottere overgang til din foundation.

Påfør også concealer på panden, rundt om næsen og på hagen. Næsen kan du få til at se tyndere/smallere ud, hvis du påfører lidt concealer på næseryggen.
Sørg for at blende concealeren godt ind i huden – især omkring øjnene. De fleste af os er lidt mørkere i øjenområdet, og derfor skal du være ekstra omhyggelig her. Brug gerne en stor pensel så du udligner alle kanter, og får et flot naturligt look.

Til sidst kan du bruge en pudder til at duppe på områderne, hvor du har påført concealer, og få den til at holde sig pæn hele dagen.

 

Find en concealer hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt og spændende udvalg inden for concealere. Vælg den concealer der passer bedst til dig og din hud, og husk, at hvis du bestiller online her på Helsam.dk, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker. Vi står altid klar til at give dig personlig vejledning i dit næste køb.