Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Bind og trusseindlæg

Mangler du nye bind eller trusseindlæg? Så læs med her, og find de produkter der passer til dig.
Her på siden finder du mange slags bind - økologiske nat- og dagbind med- og uden vinger, samt trusseindlæg. Vi forhandler også bind i flere varianter i forbindelse med inkontinens.

Vores produkter er et godt valg til dig, der lider af hudirritationer, kløe, eller blot ønsker at værne om miljøet, idet der kun er anvendt naturlige materialer i forbindelse med fremstilling. Alle bind og trusseindlæg er økologiske. De er lavet af økologisk bomuld der ikke belaster miljøet. Materialet føles blødt og holder dig tør og lader samtidigt din hud ånde. Trusseindlæg finder du ligeledes i flere varianter. Inkontinensbind er specielt udviklet til at absorbere og indkapsle urinen hurtigt, så du altid føler dig frisk og godt tilpas, og ikke behøver føle dig usikker og bange for lugt.

Alle bind fås i forskellige størrelser, og med forskellig sugeevne – det gør det nemt for dig, at finde et bind der passer til dig.

Forskel på bind | Forskel på bind og trusseindlæg | Hvad skal du vælge? | Bind og indlæg hos Helsam

Sortér efter
29 produkter
Sortér efter

Bind og trusseindlæg

Forskel på bind

Det er vigtigt at du vælger det rigtige bind, der passer til lige den situation du er i.
Når du vælger et bind, skal du vælge et der passer til dig og dit behov. Du finder bind med forskellig sugeevne, og i forskellige størrelser. Vælg mellem bind til om dagen, natten og bind til brug i forbindelse med fødsel. Bindende findes i forskellige længder, så du helt sikkert kan finde et der passer til lige dig.

 

Forskel på bind og trusseindlæg

Der er faktisk stor forskel på bind og trusseindlæg. Bindet er til brug i selve menstruationsperioden, hvorimod indlægget bruges de sidste dage af perioden eller i forbindelse med udflåd. Bindet har en større sugeevne og er derfor det rigtige valg i forbindelse med din menstruation.

 

Hvad skal du vælge?

Du skal altid gå efter et bind der passer til dit behov. Vælg ikke et bind til menstruation, hvis du lider af inkontinens, eller omvendt. Vælg den korrekte størrelse og sugeevne, alt efter hvordan din blødning er. Bind og indlæg med vinger sørger for, at de sidder fast så du kan bevæge dit frit.

Økologiske bind er til tider ikke lige så tætte som konventionelle bind. Derfor giver de et sundere miljø i intimområdet, end almindelige konventionelle bind, der har en tæthed der gør, at bakterier har lettere ved at formere sig. Det betyder altså ikke, at de økologiske bind er utætte, men blot at luft har lettere ved at komme til og fra området. En god idé er altid at vælge bind eller indlæg med Svanemærket.

 

Bind og indlæg hos Helsam

Vælg det bind eller trusseindlæg du kan bruge, og bestiller du online, kan du få det leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker. Vi står altid klar til at give dig råd og personlig vejledning i dit næste køb.