Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Skintonic, vand og opfrisker

En skintonic har flere funktioner, og så er den fantastisk i din daglige hudpleje rutine. Din hud i ansigtet har brug for skånsom og effektiv pleje, så snavs og døde hudceller ikke hober sig op, og resulterer i uren hud og irritation.

Læs mere om hvad skin tonic kan, og hvordan du skal bruge det her på siden.

Hvordan virker skintonic? | Hvordan skal du bruge skintonic? | God ansigtspleje | Skintonic hos Helsam
Sortér efter
54 produkter
Sortér efter

Skintonic: Effektiv rensning af din hud

Hvordan virker skintonic?

En skintonic renser effektivt din hud for de sidste rester af snavs og sæberester, der evt. måtte være, efter at huden er renset. Den også både frisker og opstrammer huden, mindsker de synlige porer, og giver din hud optimale konditioner for den efterfølgende fugtpleje. Alle skintonics har forskellige aktive ingredienser, der strammer huden op og giver fugt, og forbedrer hudens forsvar mod forurening og fremmer kollagen produktionen.

Du kan under hvert produkt læse mere om dets egenskaber, og hvor ofte du kan bruge det. Nogle af de mest anvendte ingredienser er aloe vera, tea tree olie, blomsterekstrakt og glycerin der er fugtgivende.

Nogle skintonics indeholder alkohol. Alkohol har den egenskab, at det virker affedtende, men til tider kan det bevirke at alt for meget hudfedt fjernes, hvilket resulterer i at huden bliver tør og irriteret. Er det tilfældet, kan du vælge en skintonic uden alkohol.

 

Hvordan skal du bruge skintonic?

Med de rette produkter vil du opleve at huden føles renset, ren og frisk.
Følg evt. vores guide med 3 trin til afrensning af huden:

1. Vask huden i ansigtet! Skyl ansigt med lunkent vand, og massér derefter blidt renseproduktet ind i ansigtet. Skyl ansigtet efter med lunken vand og dub forsigtigt ansigtet tør med et håndklæde.

2. Hæld lidt skintonic på et stykke vat eller vatrondel, og dup det rundt i hele ansigt.

3. Husk at bruge creme! Når huden er renset, kan den virke en smule tør hvilket er helt normalt, idet den nu trænger til fugt. Påfør herefter en god fugtgivende ansigtscreme.

Hvis du følger ovenstående guide, vil du opleve at få en ren og sund hud. Du kan med fordel læse videre under punktet ”God ansigtspleje”, hvor vi giver endnu flere gode tips til en flot hud. Der er meget du selv kan gøre, og det kræver ikke så meget som man måske skulle tro.

 

God ansigtspleje

Her på Helsam.dk har vi skrevet nogle brugbare artikler, der omhandler ansigtspleje. Et par af dem er ”Tips til god hudpleje” og ”Hudpleje tips til enhver alder”. Du finder alle produkter her på Helsam, så du får en blød hud der er klar til alle dagens udfordringer.

 

Skintonic hos Helsam

Her på shoppen finder du skønne produkter med dejlig dufte af rose, lavendel, orangeblomst og f.eks. også en økologisk certificeret rensetonics og forfriskende ansigtsspray. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få levering til din nærmeste Helsam butik – det er helt gratis. Du er også mere end velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi altid står klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af helseprodukter.