Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Immunsystem

Immunsystem og immunforsvar er det samme og sørger for at du ikke bliver syg. Hele immunforsvaret består af flere organer og bekæmper de fremmede bakterier og mikroorganismer du møder hver eneste dag. Nogle bakterier kan gøre dig syg, hvis ikke immunforsvaret kan bekæmpe dem. Læs mere om immunforsvaret og produkter der bidrager til et normalt fungerende immunforsvar nederst på siden.

Kort om immunforsvaret | Kosttilskud til immunforsvaret | Bliv klogere på immunforsvaret | Styrk dit immunforsvar med Helsam
 
Vis som
35 produkter
Vis som

Få et normalt fungerende immunforsvar

Kort om immunforsvaret

Forkølelse, influenza og utilpashed – vi har alle prøvet det og kender alle til de perioder hvor nærmest alle går og har snotnæse og hoster. I disse perioder er immunforsvaret på overarbejde og forsøger at bekæmpe alle de bakterier kroppen kommer i kontakt med. Bakterierne kan hurtigt sprede sig gennem både luft og kontakt. I luften spreder bakterierne sig via host og nys, mens de gennem kontakt med dørhåndtag, håndtryk og krammere også spreder sig. Derfor er det også ekstra vigtigt at nyse og hoste i ærmet, samt vaske hænder ofte. Hvis vand og sæbe ikke er tilgængeligt er en effektiv håndsprit et fantastisk middel at have med i tasken, bilen eller andet. 

Da immunforsvaret består af mange organer med hver deres funktioner, er det vigtigt at kroppen har adgang til alle de næringsstoffer som er vigtige for at det kan fungere optimalt. Disse næringsstoffer er bl.a. vitaminer og mineraler som du tilfører kroppen gennem din kost. Hvis ikke du spiser varieret kan du supplere med et kosttilskud. 

 

Kosttilskud til immunforsvaret

På denne side finder du mange forskellige kosttilskud som alle kan bidrage til et normalt fungerende immunforsvar. Kosttilskuddene består af både urter, vitaminer og mineraler og findes som både kapsler, tabletter og flydende tilskud. Derfor kan du også nemt finde et kosttilskud der passer til lige netop dig.

Måske er du i tvivl om hvilket kosttilskud du skal vælge, og hvad forskellen egentligt er på dem? Det forstår vi godt og derfor beskriver vi herunder nogle af de populære kosttilskud som kan styrke dit immunforsvar. 

Astragalus Complex
Astragalus Complex fra Natur-Drogeriet er et kosttilskud med indhold af astragalus. Astragalus er en plante hvorfra roden anvendes i bl.a. kosttilskud.

Ginsana
Flordis’ kosttilskud Ginsana består af standardisert ekstrakt af Panax ginseng. Ginseng bidrager til mere energi i perioder hvor træthed, udmattelse og koncentrationsbesvær fylder mere end normalt. 

Immiflex
Med indhold af wellmune-patenteret beta 1,3/1,6 glukan samt D-vitamin. D-vitamin bidrager bl.a. til immunforsvarets normale funktion. 

Immuforte
Dette kosttilskud består af et patenteret mikroalgekompleks af algen arthrosoira – en blågrøn alge. 

Immunforsvar Helsepakke
Den nemme og overskuelige vej til et normalt fungerende immunforsvar. Nani helsepakken består af 30 dagsdoser og indeholder hver fire kapsler. Kapslerne indeholder både mælkesyrebakterier og urteekstrakter. 

NDS ImmunoX
NDS’s kosttilskud i form af pulver, indeholder et væld af vitaminer og mineraler der alle bidrager til kroppens mange funktioner, herunder et normalt fungerende immunforsvar. 

Urte Pensil
Et af de mest populære og kendte kosttilskud til anvendelse i forbindelse med forkølelse og lignende. Indeholder forskellige urteekstrakter. Urte Pensil findes desuden i en version med C-vitamin. C-vitamin bidrager bl.a. til at mindske træthed og udmattelse, et normalt fungerende immunsystem samt en normal psykologisk funktion. 


Bliv klogere på immunforsvaret

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan immunforsvaret virker, samt hvilke andre produkter du kan anvende til at få et normalt fungerende immunforsvar, eller måske hvilke naturlægemidler som kan lindre symptomer i forbindelse med forkølelse, så bør du læse vores spændende og informative artikel ”Styrk dit immunforsvar”. 

 

Styrk dit immunforsvar med Helsam

Kosttilskud fra Nature’s Own, Natur-Drogeriet, Nani, Bidro og mange flere finder du alle sammen på denne side. Gør noget godt for dig selv og din krop så du kan komme bedre igennem perioder med øget pres på kroppen. Husk at kosttilskud aldrig kan erstatte en sund og varieret kost, men kun bør fungere som et supplement til din daglige kost. Husk også at motion og søvn er vigtig del af vejen til et normalt fungerende immunforsvar. 

Som altid kan du bestille dine varer online her på helsam.dk og få dine varer leveret til din hjemmeadresse, eller vælge at få dem sendt til din nærmeste Helsam-butik – selvfølgelig helt gratis. Du er også mere end velkommen i vores fysiske Helsam butikker som ligger spredt over det meste af Danmark. Vores personale er klar til at give dig råd og vejledning i forbindelse med dit køb og din vej til et styrket immunforsvar.