Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Echinaforce

Hvad er echinaforce og hvordan virker det? Bliv klogere på hvordan echinaforce kan understøtte dit immunforsvar før- og under en forkølelse.

Echinaforce

 

Hvad er echinaforce?

Echinaforce er et naturlægemiddel og er godkendt af den danske Lægemiddelstyrelse. Det betyder, at naturlægemidlets virkning er godkendt i Danmark. Det som echinaforce anvendes mod, er lette forkølelsessymptomer. 

Echinaforce er dråber baseret på blomsten rød solhat. Rød solhat som bruges i Echinaforce, dyrkes i Schweiz og er selvfølgelig økologisk. Måske kender du allerede til rød solhat, men hvis du ikke gør, kan du læse mere om blomsten herunder.

 

Hvad indeholder echinaforce?

Som nævnt indeholder echinaforce primært rød solhat – en blomst der tilfører kurvblomstfamilien. Blomsten er smuk og har en rød/lilla farve når den blomstrer. Vidste du, at echinacea er den latinske betegnelse for rød solhat? Rød solhat er desuden rig på plantestofferne alkylamider, cikoriesyre og bioflavonider. De aktive plantestoffer kan måles i blodet allerede efter bare 15 minutter. 

Udtrækket af rød solhat er blandet med 65 vol. % alkohol. Derfor bør personer på antabus ikke indtage echinaforce. 

 

Hvad er echinaforce godt for?

Som naturlægemiddel er echinaforce godkendt mod forkølelse, både til forebyggelse og lindring. Som forebyggelse mod forkølelse, hvad enten det er en forårs- eller sommerforkølelse, kan du med fordel tage nogle dråber echinaforce så snart du begynder at føle dig træt, udmattet eller ekstra belastet. 

Er du allerede blevet forkølet og løber næsen? Så er echinaforce dråberne gode til at lindre lette forkølelsessymptomer. Tag echinaforce dråberne så snart du mærker de første symptomer på forkølelsen. 

 

Virker echinaforce?

Ja, echinaforce virker for rigtigt mange mennesker der bliver forkølede eller som vil forebygge mindre forkølelser. Der er desværre også nogle som ikke oplever en virkning, men sådan er det med meget medicin og andre naturlægemidler. Om echinaforce direkte styrker immunforsvaret er der ikke videnskabeligt belæg for, men sikkert er det, at det understøtter immunforsvaret og hjælper dig til at modstå eller lindre forkølelsessymptomer. 

 

Så meget echinaforce skal du tage

Echinaforce er til både voksne og børn fra 12 år, men kan efter aftale med lægen, også anvendes til børn under 12 år. Den daglige dosis er 30 dråber echinaforce 3 til 5 gange dagligt i højst 8 uger, altså to måneder. 

Dråberne blandes i et glas vand og drikkes med det samme. Det er nemt og hurtigt at tage dit daglige tilskud af echinaforce. 

Vis som