Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Barbering

Mænd står hver dag ansigt til ansigt med en barbering, om ikke andet så er det noget de fleste mænd kender til. Her på shoppen finder du, et valg af produkter der får huden til at føles lækker og velplejet efter en barbering. Læs hvordan du barberer dig bedst muligt, og hvordan du undgår irritation og plejer din hud.
God barbering!

En perfekt barbering | Undgå irritation - bug aftershave | Til dig med skæg | Køb barbergrej hos Helsam
Sortér efter
17 produkter
Sortér efter

Barbergrej: Alt, til den perfekte barbering

En perfekt barbering

Det er ikke ligegyldigt hvordan du barberer dig i ansigtet. Derfor har vi herunder samlet nogle tips til den perfekte barbering. Inden du begynder, er det en god idé at vaske området med varmt vand.

Det varme vand får porerne til at åbne sig, hvilket giver dig en meget lettere barbering. Når du barberer dig, skal du altid barberer med hårene. Hvis du i slutningen ikke er helt tilfreds med barberingens tæthed, kan du forsøge dig med at barbere mod hårene. Du skal dog være meget forsigtig, da det er når du barberer mod hårene, at huden har let ved at blive irriteret. Derfor bør du klart undgå det. Efter barbering skal du afslutte med koldt vand. Skyl hele ansigtet, og sørg for, at alle barberskumsrester vaskes væk.

 

Undgå irritation - brug aftershave

Du har sikkert prøvet det – irriteret hud, røde knopper eller tør hud efter din barbering. Heldigvis kan du komme det til livs på en nem og enkel måde.
Når du barberer dig med skraber, er det nødvendigt at bruge en god barberskum eller gel. På den måde sørger du for, at knivene får ordenligt fat i hårene, uden at skære eller skrabe unødvendigt i huden. Derudover får din hud tilført fugt, som er essentiel til at holde din hud flot og blød.

Efter barbering kan du med fordel anvende en aftershave. En aftershave fugter huden intensivt, og sørger for, at du ikke får røde knopper, tør hud eller anden form for irritation.Hvis du ikke bruger en aftershave, kan du risikere, at der sætter sig bakterier i huden og de åbne porer, og det er dét der gør, at du kan få røde knopper. Aftershaven fjerner bakterierne effektivt, og efterlader huden ren og fugtig.

Til sidst anbefaler vi, at du bruger en ansigtscreme. Om det skal være med eller uden parfume, bestemmer du selv. Det vigtigste er, at du bruger en der passer til din hud. Ansigtscremen plejer din hud, og gør den modstandsdygtig overfor alle de påvirkninger den møder i løbet af dagen.

 

Til dig med skæg

Hvis du ikke ønsker at barbere dig, men ønsker at pleje dit skæg bedst muligt, har vi også produkterne til dette. Giv din hud og dit skæg fugt med en beard balm, og undgå kløende hud under skægget. Har du kruset skæg, kan du anvende en beard oil der hurtigt absorberes i skægget og efterlader det blødt og glansfuldt. Nogen oplever også at skægget trænger til at blive tæmmet, sådan at det ikke stritter for meget. Dertil er en beard wax det perfekte valg. Voksen absorberes hurtigt, og glødgør hud og skæg effektivt.

 

Køb barbergrej hos Helsam

Hos Helsam finder du alt til din barbering. Gå på opdagelse i udvalget af vores produkter til før-, under- og efter barberingen, og vælg de produkter du kan bruge. Husk at du kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik, hvis du bestiller online. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange spændende butikker. Vi er altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning, i dit næste køb af godt barbergrej.