Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Aloe Vera

Aloe Vera og plantens virkning kan spores helt tilbage til de smukke, ægyptiske dronninger Nefatitis og Cleopatra hvis skønhed siges, at komme fra deres daglige brug af deres foretrukne lægeplante, Aloe Vera. I dag anvendes Aloe Vera i kosttilskud, plejeprodukter og madlavning. Læs meget mere om Aloe Vera planten her på siden, og bliv klogere på hvordan du kan bruge Aloe Vera i din hverdag.

Aloe Vera planten | Hvad er Aloe Vera gel? | Hvad er Aloe Vera drik? | Hvad er Aloe Vera juice? | Andre produkter med Aloe Vera | Køb Aloe Vera kosttilskud hos Helsam

Sortér efter
6 produkter
Sortér efter

Aloe Vera: Den ultimative guide

Aloe Vera planten

Aloe Vera planten kommer fra det østlige Afrika, og vokser kun i subtropiske og tropiske egne. I mange kulturer har Aloe Vera planten været til gavn og glæde for mennesket. Aloe Vera planten tilhører liljefamilien, selv om den ligner en kaktus. Aloe Vera er en sukkulent plante, dvs. den kan oplagre store mængder vand i vævet. Hvis du har prøvet at skære eller knække et stykke af Aloe Vera plantens blade, vil du også have oplevet at der er kommet meget væske frem.
Man har i bladene fundet omkring 220 forskellige aktive indholdsstoffer, der bl.a. er vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer.

Der findes over 300 arter af Aloe, men kun få arter har særlige egenskaber. Aloe Vera er mest kendt til brug udvortes. Men Aloe Vera kan meget mere end det. Aloe Vera fås som gel, kosttilskud og cremer.

 

Hvad er Aloe Vera gel?

Aloe Vera gel udvindes af Aloe Vera planten, og er en klar gel der findes midt i Aloe Vera bladet. Gelen kan bruges til lindring af solskoldning, insektstik og tør eller sprukken hud. Hvis du barberer dig med skraber eller bruger hårfjerningsprodukter, er Aloe Vera gel også ideel at smøre på huden efterfølgende.

 

Hvad er Aloe Vera drik?

Aloe Vera plantens frugtkød fra bladene indeholder en klar saft der udvindes og bruges som drik. Saften der bruges i drikken findes lige under bladets overflade. Drikken er koncentreret, men har en mild smag.

 

Hvad er Aloe Vera juice?

En Aloe Vera juice er ofte en ufiltreret drik, men har samme næringsindhold som en Aloe Vera drik. Den er fantastisk som en tørstslukker, og har en blød og mild smag.

 

Andre produkter med Aloe Vera

Der findes utallige produkter med Aloe Vera som ingrediens, og du finder mange af dem her på helsam.dk, eller i vores butikker. Et udvalg af produkter med Aloe Vera er:

• Shampoo og balsam, der plejer og fugter hår og hovedbund
• Creme og lotion, der fugter og nærer huden i ansigtet og på kroppen
• Kropssæbe, der renser, plejer og nærer huden over hele kroppen
• Håndsæbe, der naturligt plejer og renser hænder
• Te, der varmer kroppen og har en blød og mild smag
• Gel, der lindrer ved solskoldning

Hvis du ønsker at se flere Aloe Vera produkter, finder du dem alle lige her.

 

Køb Aloe Vera kosttilskud hos Helsam

På helsam.dk og i vores butikker finder du et stort udvalg af både kosttilskud og andre produkter med Aloe Vera. Du kan altid få dine varer leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam butik, hvis du bestiller online. Du er også velkommen i vores mange flotte butikker som er spredt over hele landet. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af Aloe Vera produkter, eller andre helsekostprodukter som du finder online eller i butikkerne.