Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hvedekim olie

Hvede er en kornsort der har sin oprindelse omkring Middelhavet i Mellemøsten. Hvedekim olien udtrækkes af hvedens kerner, og har en kraftig, let og sødlig smag. Hvedekim olie kan bruges udvortes og indvortes.

Hvordan kan du bruge hvedekim olie? | Hvedekim olie hos Helsam

Vis som
2 produkter
Vis som

Den næringsrige hvedekim olie

Hvordan kan du bruge hvedekim olie?

Hvedekimsolie som madolie, kan blandt andet anvendes i salater, dip mm.

Som kosmetisk produkt anvendes hvedekim olie oftest i cremer pga. dens rige indhold af E-vitamin. Olien menes blandt andet at kunne modvirke ar og strækmærker.

Hvedekim olie hos Helsam

Hos Helsam finder du den økologiske hvedekim olie. Husk du altid kan få sendt dine varer gratis til nærmeste Helsam butik.

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×