Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Læbestift

Er du løbet tør for læbestift? Eller har du lyst til at prøve noget nyt? Så skal du vælge en her fra Helsam.
En læbestift fremhæver dine læber. Alt efter hvilken læbestift du vælger, kan du fremhæve dem på forskellig vis. Det kan være svært at vælge den rigtige læbestift, men vi har her på siden samlet god viden og super idéer til din nye læbestift.

Mange forskellige læbestifte | En læbestift til dig | Graviditet og brug af læbestift | Læbestifte hos Helsam
Sortér efter
48 produkter
Sortér efter

Læbestift, der holder

Mange forskellige læbestifte

Når du går på opdagelse i vores sortiment af læbestifte, vil du med det samme få øje på de mange forskellige farver. Nogle farver er kraftige, andre matte, men til fælles har de, at de holder i mange timer, uden at smitte af. Du finder farver til hverdag og fest, og du finder helt sikkert en eller flere der passer til dig og dit behov.

Du kan gå på opdagelse mellem læbestifte fra mærkerne:
Annemarie Börlind, Dado Sens, Dr. Hauschka, Lavera, Nilens jord og Nvey Eco.

 

En læbestift til dig

Vælg altid en læbestift på baggrund af din hudtone. Du kan begynde med at finde ud af, om du har en varm eller kold hudtone. Der findes en nem test du kan lave derhjemme for at få svar med det samme. Står du i dagslyset kan du kigge på dine hænder. Hvis dine blodårer ser blå/lilla ud, har du en kold hudtone. Er de derimod grønlige, har du en varm hudtone.

Der er nogle tips du kan bruge, når du skal vælge farve på din nye læbestift.

• Har du en varm og lys hud, kan du med fordel vælge en læbestift der er rød, rødbrun eller rosa. Vælg ikke en pink læbestift.

• Med en kold og lys hud, skal du vælge rosa, lyserød eller pink. Evt. farver som kirsebærrød eller hindbærrød. Undgå farven brun.

• Har du gylden hudtone, er fersken, orangerød og orange de rigtige farver at vælge. Du bør undgå farver som lyserød og pink.

Måske bruger du allerede læbestift, men ønsker blot en ny. Så kan du selvfølgelig blot vælge en ny i den farve du normalt bruger.
Der findes mange forskellige tips til at få læbestiften til at holde længere på læberne. Ét er at presse læberne sammen om en kleenex eller et stykke køkkenrulle inden du påfører læbestiften. Du kan også lægge lidt concealer eller foundation på læberne for at give læbestiften en glattere base, så den sætter sig bedre. På den måde undgår du også at læbestiften løber ud i de naturlige linjer omkring munden.

 

Graviditet og brug af læbestift

Er du gravid kan du godt bruge læbestift, men det er vigtigt du vælger en uden bly. Miljøstyrelsen anbefaler, at man holder sit forbrug af makeup på et minimum i løbet af en graviditet, for at skåne barnet bedst muligt.

 

Læbestifte hos Helsam

Hos Helsam finder du et spændende og farverigt udvalg af læbestifte. Vælg den læbestift du kan bruge, og bestiller du den online, kan du få den leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb af læbestifte.