Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Eyeliner

Stiligt, klassisk og tidløst. Alt efter hvordan, du vælger at lægge den, så er der intet som en god og effektfuld eyeliner, der kan understrege et dramatisk blik eller kamuflere et par trætte øjne, når du har sovet for lidt -og uanset om du er til et diskret hverdagslook eller skal gøre dig klar til den helt store fest, så er eyelineren altid prikken over det berømte i. Hos Helsam har vi sørget for et bredt udvalg af eyelinere i flere forskellige farver, så du altid kan fuldende din makeup og fremhæve de bedste sider af dig selv.

Imidlertid er der mange forskellige måder at bære en eyeliner på. Skal det være et klassisk katteøje, den dramatiske vinge, den bløde kohl eller den diskrete hverdagsstreg? Vi har samlet nogle få, hurtige tips til dit næste eyelinerlook, så du kan få fuldstændig styr på din daglige skønhedsrutine.

Når dag bliver til aften | Det elegante katteøje | Den festlige vinge

Sortér efter
22 produkter
Sortér efter

Eyeliner

Når dag bliver til aften

På nogle dage er det simpelthen ikke muligt at nå hjem fra arbejde i ordentlig tid og lægge en frisk makeup helt fra bunden, inden man skal videre i byen eller til middag hos vennerne. En eyeliner i tasken er derfor guld værd, når du gerne vil peppe dit dagslook lidt op - her kan du med fordel bruge en kohl, der giver en blødere streg, som lægger sig pænt oven på din makeup.

Lad blot eyelineren følge øjenlåget fra øjenkrog til øjenkrog, men sørg for at holde stregen smal, så du markerer vippelinjen. Du kan dog med fordel vælge at gøre stregen en smule bredere på midten af øjenlåget, hvis du gerne vil opnå et mere intenst look. Hvis den rolige parmiddag pludselig forvandler sig til en regulær fest, kan du også vælge at lægge eyelineren hele vejen rundt om øjet og blende den lidt ud i kanterne, så du får et lynhurtigt smokey eye.

Det elegante katteøje

Dette klassiske eyelinerlook kræver en flydende eyeliner med en spids applikator, så din streg kan blive så tynd og præcis som muligt. Den bedste teknik til et godt katteøje er at starte inde fra øjenkrogen og langsomt arbejde sig udad langs det øverste øjenlåg. Hold stregen smal og lad den slutte omtrent en halv centimeter efter den yderste øjenkrog. Linjen skal desuden helst være en smule bredere yderst på øjenlåget, da det får øjet til at synes større. Du kan med fordel også lægge en smule liner på den øverst våde kant imellem dine vipper, så de fremstår både mørkere og kraftigere.

Husk, at øvelse gør mester. Det er ikke altid let at lægge en lige streg i første forsøg, men ligesom alt andet kan en god eyelinerteknik trænes frem.

Den festlige vinge

Den kraftige eyelinervinge var populær allerede i tilbage i 60’erne, men har for alvor fået et comeback inden for de seneste år. Det er et dramatisk look, som for de fleste egner sig bedst til fest, men i princippet kan du også sagtens bære det til hverdag.

Du skal bruge en flydende eyeliner, gerne fra en krukke og med en tynd præcisionsapplikator, så du kan lægge en helt snorlige streg. Start ligesom ved katteøjet ved den inderste øjenkrog og bevæg dig langsomt udad. I stedet for at følge øjenlåget hele vejen, skal du dog i stedet gøre din streg bredere, jo længere du kommer ud mod din yderste øjenkrog. Afslut looket ved at tegne en vinge, der slutter cirka midtvejs mellem yderste øjenkrog og bryn – husk at udfylde eventuelle huller i stregen.

Hos Helsam har vi altid et bredt udvalg af makeup og plejende produkter på lager, lige fra mascara og læbestift til fugtighedscremer og hårbalsam.