Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hybenprodukter

Hyben vokser vildt i den danske natur, men ses som ukrudt, da den kvæler omkringvoksende planter. Men vidste du, at hyben både indeholder vitaminer, mineraler, galactolipider og kostfibre? Hyben understøtter også leddene. Læs mere om hyben nederst på siden, eller læs vores artikel – Hyben: Hvad er det godt for?
Sortér efter
14 produkter
Sortér efter

Hyben - en rigtig vitaminbombe

Hyben: meget mere end blot ukrudt

Hyben er en 0,5-1,5 meter høj plante der får orangerøde bær. Det er netop disse bær der kaldes hyben og som bl.a. er naturligt rige på C-vitamin. Selvom hybenbærerne er så næringsfyldte som de er, er hybenplanten anset som en invasiv art her i Danmark.

Hybenplanten spreder sig utroligt hurtigt og påvirker den oprindelige flora. Derfor fjernes hybenplanterne mange steder, men nogle få får lov at stå. Mange af de hyben som bruges i kosttilskud, er dyrket på plantager.

 

Hyben som kosttilskud

Kosttilskud med hyben gør det muligt for dig, hurtigt og nemt at få gavn af hybens gode næringsstoffer. Når du skal vælge dit kosttilskud med hyben, er der forskellige slags at vælge imellem. Kapsler, pulver og hybendrik gør det muligt for dig, at indtage hyben på lige præcis den måde der passer dig.

Vi forhandler hyben kosttilskud fra Coesam, Natur-Drogeriet, Lito og Fuerza Vital.

 

Er hyben godt for noget?

På grund af alle de gode næringsstoffer og vitaminer, som hyben indeholder, er hyben fantastisk både i madlavning men også som kosttilskud. Du finder bl.a. A- og C-vitaminer i hyben, hvor A-vitamin bidrager til at vedligeholde normale slimhinder og en normal omsætning af jern. C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen og øger optagelsen af jern.

Hyben indeholder hele 24 g fibre pr 100 gram – derfor kan du også tage hyben, eksempelvis som pulver, hvis du døjer med fordøjelsen. 

Sidst, men ikke mindst, så har studier vist, at hyben har en lindrende effekt på smerter i forbindelse med leddegigt. 

 

Køb hybenprodukter hos Helsam

På Helsam.dk finder du hyben i form af kapsler, pulver og en smagfuld drik. Bestil online og få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du kan selvfølgelig også vælge, at få din ordre leveret til din adresse, eller pakkeshop nær dig.