Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hybenprodukter

Hyben vokser vildt i den danske natur, men ses som ukrudt, da den kvæler omkring voksende planter. Læs mere om hyben nederst på siden, eller læs vores artikel – Hyben: Hvad er det godt for?
Sortér efter
6 produkter
Sortér efter

Hyben - en rigtig vitaminbombe

Hyben: meget mere end blot ukrudt

Hyben er en 0,5-1,5 meter høj plante der får orangerøde bær. Det er netop disse bær der kaldes hyben og som bl.a. indeholder C-vitamin. Selvom hybenbærerne er så interessante som de er, er hybenplanten anset som en invasiv art her i Danmark.

Hybenplanten spreder sig utroligt hurtigt og påvirker den oprindelige flora. Derfor fjernes hybenplanterne mange steder, men nogle få får lov at stå. Mange af de hyben som bruges i kosttilskud, er dyrket på plantager.

 

Hyben som kosttilskud

Kosttilskud med hyben er en nem måde at få hyben på i dagligdagen. Når du skal vælge dit kosttilskud med hyben, er der forskellige slags at vælge imellem. Kapsler, pulver og hybendrik gør det muligt for dig, at indtage hyben på lige præcis den måde der passer dig.

Vi forhandler hyben kosttilskud fra bl.a. Coesam, Natur-Drogeriet, Lito og Fuerza Vital.

 

Er hyben godt for noget?

Hyben er fantastiske både i madlavning men også som kosttilskud. Du finder bl.a. A- og C-vitaminer i hyben, hvor A-vitamin bidrager til at vedligeholde normale slimhinder og en normal omsætning af jern. C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud, samt øger C-vitamin optagelsen af jern.

Hyben bidrager desuden til at opretholde sunde og fleksible led.

Hybens (tørret) næringsindhold (pr 100 gram) er som følger: 

  • A-vitamin: 950 RE
  • Beta-caroten: 11400 mcg
  • C-vitamin: 41 mg
  • Folat: 210 mcg

 

Køb hybenprodukter hos Helsam

På Helsam.dk finder du hyben i form af kapsler, pulver og en smagfuld drik. Bestil online og få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du kan selvfølgelig også vælge, at få din ordre leveret til din adresse, eller pakkeshop nær dig.