Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Baldrian og humle

Baldrian og humle er begge to naturlige planter, og har gennem mange år været brugt som bidrager til at opnå en bedre søvn. Baldrian kan hjælpe dig, hvis du oplever at have uro i kroppen eller søvnbesvær. Baldrian anvendes i dag af mange som ønsker en hjælp til at sove bedre.

Sortér efter
10 produkter
Sortér efter

Hvad er baldrian og humle?

Hvad gør baldrian og humle?

Hvem har ikke prøvet en søvnløs nat, og dagen derpå manglet overskud og energi, for i stedet at være forfulgt af træthed og irritation gennem dagen? Måske oplever du oven i købet ikke at kunne sove ordentligt i længere perioder? Dermed får du ikke den vigtige afslappelse og fred som kroppen og sjælen har behov for. 

Baldrian og humle indeholder udelukkende naturlige ingredienser. De to naturlige søvnprodukter kan findes i kosttilskud hver for sig, eller hvor de er blandet sammen. Grunden til at de ofte blandes er, at der dermed opstår en bedre virkning, end når de anvendes hver for sig.

Baldrian, som stammer fra roden af valerinaplanten, er gennem tiden anvendt som et beroligende og afslappende middel.  Valerinaplanten kan findes i Europa, dele af Asien og i Nordamerika. I Danmark kan den findes i skove, grøfter og på enge. Du kan få baldrian i form af dråber, kapsler eller tabletter. Effekten er den samme. 

Humle er en slyngplante der tilhører hampfamilien. Planten er vildtvoksende i Europa og i kølige regioner i Asien og Amerika. Humlens modne blomsterstande indeholder smagsstoffer der anvendes i øl brygning.

Mange af de folk der dyrker humlen, og som er med til humleafplukningen, oplever at blive meget søvnige, hvis afplukningen foregår indendørs. Humle har en søvndyssende effekt og sammen med baldrian bidrager den til en roligere og bedre søvn. Du finder oftest humle i kosttilskud sammen med baldrian. Baldrian og humle bidrager til en sund søvn og støtter indsovningsfasen.

 

Vælg dit baldrian- og humlekosttilskud her

Der er mange kosttilskud med baldrian og humle, og derfor har vi herunder lavet en lille beskrivelse af nogle af de forskellige produkter. På den måde bliver det forhåbentligt nemmere for dig at vælge det rette produkt.

 

Derfor er en god nattesøvn vigtig

En god nattesøvn er essentiel for, at du kan møde dagen og livet fuld af energi og gåpåmod. Det er gennem søvnen at vi som mennesker regenererer og får tanket op med ny energi, som vi bruger i alle dagens opgaver og oplevelser. Læs også "Søvn - det er om natten du skal klare dagen". 

 

Skru ned for det blå lys

Det blå lys kommer fra skærme som tv, telefon, tablets og computere. Når øjnene udsættes for det blå lys, får hjernen besked på at holde sig vågen. Det betyder, at hvis du bruger én eller flere af de nævnte enheder lige inden sengetid, kan det påvirke din søvn negativt. Sluk derfor gerne for tv og mobil en time eller to inden du lægger dig til at sove. 

 

En sund kost bidrager til en bedre søvn

Vidste du, at det du spiser i løbet af dagen, påvirker hvor hurtigt du falder i søvn og hvor godt du sover. Du er sikkert klar over, at hvis du drikker kaffe inden sengetid, har du sværere ved at falde i søvn pga. kaffens indhold af koffein.

 

Find det produkt der passer til dig

Hos Helsam har vi mange forskellige kosttilskud med baldrian og humle, der alle kan hjælp dig til en bedre søvn. Vi har produkter i dråbeform, kapsel- samt tabletform. Flere er bl.a. velegnede til veganere og vegetarer, da de er indkapslet i vegetabilske kapsler. 

Du kan bestille et produkt med baldrian eller humle her på Helsam.dk, eller besøge os i en af vores butikker, hvor du også finder et stort udvalg af produkterne. Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Husk at du altid kan bestille dine varer til gratis afhentning i din nærmeste Helsam-butik