Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Børn

Børn

Vi ønsker alle at vores børn er sunde og glade, og gør hvad vi kan for få dem til at elske grøntsager og friske fisk på tallerkenen. Er det ikke lige til at få nok omega 3, vitaminer og mineraler i de små, kan det være en idé at supplere kosten med en daglig vitaminpille og eventuelt en god fiskeolie.

Sortér efter

Kosttilskud til børn

Er specielt udviklet til børnenes smagsløg og deres behov for næringsstoffer imens de vokser, ofte også tilpasset efter alderen. Børns immunforsvar er hele tiden under udvikling og har desuden særlige udfordringer i dagligdagen, med mange børn omkring sig og legetøj, der bliver delt på kryds og tværs.

Størstedelen af immunforsvaret er tæt knyttet til tarmfloraen, og derfor er det altid en god idé at vælge kosttilskud, som f.eks. mælkesyrebakterier, der er specielt udviklet til børnenes lidt mere sarte maver.

Kosttilskud til børn skal ikke sluges, men kan altid tygges, drikkes eller dryppes i maden, og smager enten neutralt eller med en frisk og børnevenlig smag. Der findes også kosttilskud, der blot skal sprayes ind i munden. Det store udvalg gør det let at finde en variant, der falder i netop dit barns smag og passer til både behov og temperament.

Kosttilskud kan selvfølgeligt aldrig erstatte en sund og fiberrig kost, som altid er helt grundlæggende for børnenes sundhed. Er der alligevel behov for at supplere med lidt ekstra vitaminer og mineraler, så der er gode chancer for at de sunde tilskud ikke bliver et nødvendigt onde, men et af dagens højdepunkter, som barnet kan glæde sig til.