Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Vaskemiddel

Nogle typer vaskemiddel kan give unødig udledning af problemfyldte stoffer til naturen. Når vaskemaskinen skyller ud, udledes brugt vaskemiddel direkte ud i kloakken. Miljørigtige produkter gør en forskel!
Sortér efter
25 produkter
Sortér efter

Vaskemiddel til ethvert behov

Vi benytter os af vaskemiddel, da det forbedrer vandets vaskeevne. Vaskemidler virker ved at fremme løsning og opløsning af smuds fra urene overflader, og ved at holde det løsnede smuds suspenderet i vaskevandet. Således fjernes smudset med vandet og genudfældes ikke på de nyvaskede emner. 

 

Bæredygtigt vaskemiddel

Vaskemidlet er en nødvendighed i mange danske familier, men selvom vi holder fast i brugen af vaskemiddel, kan vi stadig bidrage til at nedsætte udledning af dårlige stoffer. Mange af de vaskemidler du finder her på helsam.dk er fri for unødige indholdsstoffer, mens du også finder 100 % naturlige vaskenødder.

Vask ved lavest mulige temperatur, fyld vaskemaskinen helt og dosér altid i forhold til vandets hårdhedsgrad og hvor snavset tøjet er. 

Helsams sortiment af vaskemiddel, er særdeles velegnet til tøjvask på sådan vis. De kræver nemlig kun en meget lille dosering, er ofte fremstillet af vegetabilske, naturlige og rene stoffer, med omtanke for naturen. Der er sparet på råstofferne og miljøet belastes derfor mindst muligt.

 

Miljøvenlig tøjvask

 

Pulver eller flydende vaskemiddel?

Udover almindeligt vaskemiddel, i flydende- og pulverform, tilbyder Helsam også vaskemiddel til uld, silke og andre sarte tekstiler, blødgøringsmiddel, blegemiddel, finvaskemiddel og meget mere. Ønsker du at tage ansvar for naturen, men du føler ikke at du kan undvære dit vaskemiddel, så lad dig friste af Helsams udvalg herpå. Med brug af vaskemidler fremstillet med naturen for øje, rigtige doseringer, fyldte maskiner og lave temperaturer – er du allerede adskillige skridt tættere på at vaske tøjet miljøvenligt.

 

Køb dit vaskemiddel hos Helsam

Er du løbet tør for vaskemiddel, eller vil du gerne prøve noget nyt? Se hele vores udvalg af vaskepulver i flydende- og pulverform. Bestil online på helsam.dk og få leveret din ordre til din bopæl eller en pakkeboks. Du kan også få ordren leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam-butik. Vil du hellere besøge os fysisk og købe dit vaskepulver i en butik, er du selvfølgelig mere end velkommen til at besøge os, i en af vores mange butikker.