Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Muskler og led

Hvem kender ikke til ømme muskler? Ømme muskler kan forekomme ved dårlige arbejdsstillinger eller i forbindelse med sport. På helsam.dk finder du flere forskellige produkter til hjælp mod ømme muskler og led.
Sortér efter
14 produkter
Sortér efter

Ømhed i muskler og led

Har du fået ømme muskler efter træning eller har du eksempelvis siddet i en forkert stilling over længere tid, har vi flere produkter der virker præcis dér, hvor du har brug for det og giver dig større smidighed og bevægelighed i led og muskler. 

Der findes flere forskellige produkter enten som creme eller balsam i tube, bøtte eller med pumpe. Men også produkter som roll-on der rulles direkte på det punkt hvor du føler ømhed. Klik ind og se hvilket produkt der passer bedst til dit behov.

 

Varme og kulde

En god creme, salve eller gel med aktive ingredienser som virker enten kølende eller varmende, der hvor den påføres, kan hurtigt lindre ømme muskler og led. Herunder finder du eksempler på både kølende og varmende produkter – måske ét af dem passer til dit behov og de smerter du oplever?

Kølende virkning:

  • Nardos muskelbalsam, stærk – en langtidsvirkende muskelbalsam med kølende effekt. Kan anvendes dagligt til bl.a. behandling af akutte opståede skader.

  • Biofreeze (findes også som roll-on, pumpe og spray) – er en kølende og smertelindrende gel med hurtig og lang virkning. Kan bruges i behandlingen af ømme, stive og smertende led og muskler. Læs mere om Biofreeze her.

  • ICE Power plus MSM – en kølende gel der kan bruges flere gange dagligt. Virker desuden smertelindrende på muskler og led. ICE Power findes også som roll-on og spray. 

 

Varmende virkning: 

  • Dragebalsam, mentol – en varmende massagebalsam til ømme muskler og led.

  • Perskindol Thermo Hot – er nærmest en 2-i-1 gel, da den efter påføring kortvarigt virker kølende, hvorefter den giver en intensiv varmende effekt. Perskindol er deusden betegnet som medicinsk udstyr.

 

Læs mere om muskelkrampe- og ømhed

Smerter, ømhed og kramper i musklerne er aldrig spændende. Måske oplever du krampe i ben eller fod om natten? Men hvorfor opstår disse kramper og hvad kan du gøre for at lindre smerterne som ofte er forbundet med kramper i ben og fødder? Få svaret i artiklerne herunder:

Krampe i benene 

Krampe i fødderne

En øm lægmuskel

 

Køb varme-, kulde- og magnesiumsprays/cremer hos Helsam

Hos Helsam finder du alt du skal bruge, til at lindre ømme muskler og stive led. Hvad enten det er gel der varmer, spray der køler eller en magnesiumspray der virker lindrende og forebyggende på muskelkramper, finder du det her.

Køb din varme eller kølegel på helsam.dk eller i en af vores mange butikker. Bestiller du online, kan du vælge at få din ordre leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Skulle du være så uheldig, at der ikke ligger en Helsam i nærheden af dig, kan du selvfølgelig også få din ordre sendt til din adresse eller en pakkeshop.