Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Lipgloss

Lipgloss giver dine læber en flot glans, den plejer din læber og er med til at understreger din lette makeup og det samlede look. En lipgloss passer godt til hverdags brug og til dig der ønsker en lettere makeup.
Læs meget mere om lipgloss, og find den der passer til dig og dine læber, vi har flotte lipgloss’ fra alle de gode mærker inden for kosmetik.

Find den rette lipgloss | Hvorfor bruge lipgloss | Alt til makeup | Køb lipgloss hos Helsam
Sortér efter
36 produkter
Sortér efter

Lipgloss: Fremhæv dine læber

Find den rette lipgloss

Der findes utroligt mange forskellige lipgloss’, og derfor kan det virke lidt uoverskueligt, når du prøver at finde en til dig. Vi har forsøgt at gøre det lidt lettere.

Lyse farver er et must og passer sig godt til de fleste typer. Lyse farver forstørrer og skaber en illusion af fylde. Men vær opmærksom på ikke, at vælge en farve i samme farvetone som din hudfarve, således det ser ud som om at dine læber forsvinder.

Har du lidt smalle læber kan en lipgloss virke forstørrende, fordi lipgloss netop skinner. Så gå gerne efter alt med glimmer og perlemor det giver en rigtig god effekt.

Du kan snyde dine læber lidt større ved at nå lidt ud over amorbuen. Mørke farver er super flot til dig der har lidt fyldigere læber. Kig på din læbefarve er de mørke, lyse eller midt imellem.

Er du usikker på farven på din lipgloss er perfekt, så prøv den på uden andet makeup. Hvis den ser godt ud på dit nøgne ansigt, er det den rigtige nuance til hverdagsbrug.

 

Hvorfor bruge lipgloss?

Der kan være forskellige grunde til, at du gerne vil bruge lipgloss. Ved at bruge lipgloss kan du få dine læber til at fylde mere. Til dét formål, er det en god idé at bruge en lipgloss der er en nuance mørkere end dine læbers naturlige farve.

Du kan også få dine læber til at fremstå tyndere, mere iøjnefaldende eller noget helt fjerde. Det kommer helt an på hvordan du bruger din lipgloss.

De fleste lipgloss’ plejer dine læber, samtidig med at de kommer til at fremstå som du ønsker. De plejende ingredienser er forskellige fra produkt til produkt, men ofte er det den populære jojobaolie der bruges.

 

Alt til makeup

Det er ikke kun en ny lipgloss du finder hos os. Vi har et kæmpe udvalg i lækre makeup produkter, både læbestift, mascara, foundation, pudder, concealer, eyeliner osv.
Husk altid at rense og pleje huden, så den får luft og bliver fri for makeup rester. Vi har mange produkter til lige netop det formål, og mangler du gode tips til din daglige hudpleje, så har vi samlet et par spændende artikler her.

 

Køb lipgloss hos Helsam

Hos Helsam har vi mange flotte lipgloss’. Vi er sikre på, at du kan finde en der passer til lige netop dig og dine læber. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og bestiller du online på Helsam.dk, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.
Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores spændende butikker, som du finder rundt i hele Danmark. Er du i tvivl om hvilken lipgloss du skal vælge, eller ønsker du at prøve den før du køber, så står vi altid klar til at hjælpe og give personlig vejledning.