Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Øjenskygge

Øjenskygge er et kosmetisk produkt der anvendes på øjenlåget, som er med til at fremhæve den naturlige skønhed i øjet. Bliv klar til hverdag, fest eller noget tredje med en af vores mange smukke øjenskygger.
Læs mere om øjenskygge her på siden, og gå på opdagelse i vores store og flotte udvalg – du kan helt sikkert finde en der passer til dig og dine ønsker.

Hvornår kan du bruge øjenskygge? | Hvilke typer øjenskygge findes der?
Læg den perfekte øjenskygge | God hudpleje | Køb øjenskygge hos Helsam
Sortér efter
36 produkter
Sortér efter

Øjenskygge: Fremhæv dine smukke øjne

Hvornår kan du bruge øjenskygge?

Altid – eller lige når du har lyst. Du kan lægge en øjenskygge så den passer lige netop til dagens aktiviteter. Vælg en farve der passer til dig og dine øjne, samt det du skal lave. Længere nede på siden, kan du læse mere om farvevalg samt hvordan du kan lægge din øjenskygge bedst.

 

Hvilke typer øjenskygge findes der?

Den mest populære øjenskygge er i pudderform. Den findes i et væld af farver, og alt efter hvilken farve du vælger, kan du få bestemte udtryk frem i dine øjne.
Du kan få øjenskygger der er plejende og fugtgivende, og som giver et blødt og jævnt look.
Hos Helsam finder du både enkeltfarver og paletter med flere farver.

 

Læg den perfekte øjenskygge

Når du lægger øjenskygge, er det en god idé at du overvejer, om det skal være neutralt til arbejde eller blot lidt veninde hygge, eller skal der være fest, så lad der være fest!
Når det kommer til makeup, og hermed øjenskygge i særdeleshed, så er det kun fantasien der sætter grænser og øvelse der gør mester. Med farverne kan du arbejde med ansigtet. Nogle farver giver dybde hvor andre fremhæver din naturlige øjenfarve. Øjenskygge bliver blandt andet brugt til at lave de populære smokey eyes, hvor der anvendes tre forskellige nuancer af øjenskygger. Øjenskyggerne kan være lavet på skånsomme produkter, for at pleje det sarte område omkring øjnene.

Du kan vælge at påføre øjenskygge på hele øjenlåget, langs vippekanten, eller lægge forskellige skygger. Har du brug for en god børste eller pensel, finder du dem her i
vores store udvalg af kvalitetsbørster.

Brug gerne en øjenskygge der har en anden farve end din øjenfarve – på den måde kan du opnå et endnu flottere spil i dine øjne. Bruger du mere end én farve, skal du sørge for at blende farverne grundigt. Ellers ender du med markante linjer der kan ødelægge looket.

 

God hudpleje

Jo bedre du passer på din hud, og plejer den, jo bedre vil din makeup også sidde. Det er vigtigt at du dagligt renser din hud, og vasker den fri for gamle makeuprester.

I vores artikel ”Tips til god hudpleje”, kan du læse meget mere om, hvordan du kan pleje din hud effektivt. Produkter til rens af ansigtet giver dig en ren og velplejet hud.

 

Køb øjenskygge hos Helsam

Hos Helsam finder du mange forskellige øjenskygger, alt lige fra wauw effekt over til mere neutrale farver. Leg med farverne afhængig af hvad du skal til. Bestiller du online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.

Du er selvfølgelig også altid velkommen i en af vores butikker. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i dit næste køb af makeup produkter.