Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Weleda

Hudplejemærket Weleda har eksisteret siden 1921 og startede som et lille apotekerlaboratorium med egen lægeurtehave. Weleda bygger på værdier, som handler om respekt for mennesket og naturen, og som kommer til udtryk i alle Weledas produkter. I dag er Weleda et førende mærke inden for holistisk hudpleje og antroposofiske lægemidler.

I 2016 blev Weleda udnævnt til at være verdens mest bæredygtige virksomhed inden for naturlig og økologisk hudpleje, og er certificeret af NATURE.

Ekstra pleje til din hud | Økologiske produkter – hele vejen igennem
Et udvalg af Weledas produkter hos Helsam

Sortér efter

Mærker

116 produkter
Sortér efter

Weleda – naturlig skønhed og holistisk sundhed

Ekstra pleje til din hud

Ved at pleje din krop, opnår du skønhed og velvære. Ifølge Weleda bør din daglige kropspleje bevare den balance der er mellem krop, sjæl og ånd. Alle Weledas produkter indeholder nøje udvalgt nøgleplanter, der giver den særlige karakter som det enkelte produkt har.

Det er helt naturligt at blive ældre, og Weleda ønsker med deres naturlige produkter, at få den indre skønhed til at skinne igennem i alle livets faser. Ligesom naturen gennemgår årstider, gennemgår vi mennesker også forandringer hele livet. Hvert syvende år har alle kroppens celler fornyet sig selv.

Ifølge antroposofien kommer forskellige aspekter af menneskelivet frem, jo flere af disse syvårscyklusser vi har gennemgået.

Fra 9-21 år udvikler kroppen sig fra barn til voksen. Fra 21 til 42 år udvikles ånd og sjæl, og vi begynder at stille spørgsmål til hvem vi er? Hvad kan vi lide? Hvordan ønsker vi at leve livet? I årene fra 42-63 udvikles sjælen og vore ”højere selv”. Det er der vi i højere grad bliver til rådighed for vores medmennesker, og deler ud af vores viden og hjælper så godt vi kan på dette punkt. Weleda ønsker ikke at stoppe aldringsprocessen, men ønsker i stedet at hjælpe skønheden på vej i alle livets faser.

Økologiske produkter – hele vejen igennem

Weleda producerer produkter med 100 % naturlige ingredienser og er et symbol på bæredygtighed. Økologi og social og økonomisk ansvarlighed er vigtig for Weleda, som har en vision om, at alt skal være til gavn for mennesket og verden som helhed. Dette syn på menneskets sundhed, sociale ansvar og miljøbevidsthed stammer fra grundlæggeren af den antroposofiske filosofi, Rudolf Steiner, som sammen med en række farmaceuter og læger i 1921 grundlagde det farmaceutiske firma, der senere fik navnet Weleda. I starten udviklede Weleda kun antroposofiske lægemidler, men senere begyndte Weleda også at udvikle hudplejemidler.

Weledas antroposofiske baggrund betyder, at Weleda har forpligtet sig til at bruge råmaterialer, der er udvundet på en miljøvenlig måde; at Weleda indgår i Fair Trade-projekter; at de benytter sig af biodynamisk jorddyrkning; at produkterne skal være af høj kvalitet og rene; at Weleda er klima-neutrale; at medarbejderne aktivt opfordres til et bæredygtigt liv; og at ingredienser eller færdige produkter aldrig testes på dyr.

Weleda er dedikerede til at handle i harmoni med menneske og natur, og det er denne kærlighed til og respekt for naturen, som er noget af dét, der gør Weleda helt unik.

Et udvalg af Weledas produkter hos Helsam

Helsam fører et bredt udvalg inden for Weleda produkter. Du finder bl.a. plejeprodukter til ansigt, krop, fødder og læber, samt deodoranter og produkter med den populære calendula (morgenfrue) blomst. Helsams udvalg af Weleda produkter inkluderer også skånsomme plejeprodukter til baby.