Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Slik, kager og snacks

Slik, kager og snacks

Hvad hjertet måtte begære af søde sager, så finder du det her på helsam.dk. Ud over slik, chokolade, kager og desserter finder du også barer, frugtsnacks og crackers som kan tilfredsstille den søde tand, uanset situationen.
Sortér efter

Populære produkter

I løbet af dagen fristes mange af en lille snack mellem måltiderne. Et godt bud er disse er en bar, som vil give dig mere energi. Barene findes med chokoladeovertræk, hvis man har en sød tand, men ellers består de oftest af nødder, bær og mysli. Nogle barer er rige på proteiner og har lavt indhold af sukker, mens andre er sammensat sådan at de mætter den søde tand mere end rigeligt. 

En sundere udgave af slik som også kan fungere som en lille snack er frugtkugler, som består af forskellig frugt blendet sammen med nødder og kakao. En fantastisk lille mundfuld fuld af smag. Hvis det ikke helt er det sunde du leder efter, så har vi skam også et utal af varianter indenfor lakrids, vingummi, konfekt og bolsjer. Mange af produkterne er tilført nogle specielle ingredienser, som giver dem et lille tvist og en spændende smagsvariation. Er det de enkelte udgaver af slik du søger, så har vi selvfølgelig også disse. 

Chokolade, hvad enten det skal være enkelte stykker eller hele chokoladebarer, julekalendere eller gaveæsker, finder du det også her på helsam.dk. Lækker mørk og økologisk chokolade, fyldte chokolader, vegansk chokolade og mælkechokolade i alle afskygninger er noget vi forhandler og som du kan købe her. Det er også i kategorien chokolade, at du finder kakaonibs og kakaobønner. 

Er du til chips, crisps og crackers, har vi et stort udvalg af disse. Søde, salte, krydrede og naturlige smagsvarianter gør, at der er nogen for enhver smag. Sunde chips, tortillachips, tang chips og kokoschips er nogle af de mere specielle chips du finder i vores sortiment. 

Ydermere har vi lækre desserter som er produceret på soja og ris, hvilket gør at mælkeallergikerne også sagtens kan være med. Skal desserten pyntes, har vi farverigt, smagfuld og virkelig flot pynt til alt fra kager til isdesserter. 

I det hele taget er mange af vores produkter beregnet til allergikere og størstedelen er samtidig økologiske. Føler du dig fristet så søg videre her på sitet og læs endnu mere om alle vores produkter. 

Bestiller du slik, kager, chips og andre snacks på helsam.dk, kan du vælge at få din ordre leveret til din nærmeste Helsam-butik helt fragtfrit. Du kan selvfølgelig også få dine snacks sendt til din adresse eller en pakkeshop nær dig. 

I mellemtiden kan du melde dig ind i vores kundeklub, Club Overskud. Som medlem får du gode tilbud, adgang til spændende konkurrencer og optjener point på alle dine køb. Du kan bruge dine point til at opnå rabat på fremtidige køb.