Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Slik, kager og snacks

Slik, kager og snacks

Hvad hjertet måtte begære af søde sager, så finder du det her på webshoppen. Ud over slik, chokolade, kager og desserter finder du også barer, frugtsnacks og crackers som kan tilfredsstille den søde tand.
Sortér efter

Populære produkter

I løbet af dagen fristes mange af en lille snack mellem måltiderne. Et godt bud er disse er en bar, som vil give dig mere energi. Barene findes med chokoladeovertræk, hvis man har en sød tand, men ellers består de oftest af nødder, bær og mysli.

En sundere udgave af slik som også kan fungere som en lille snack er frugtkugler, som består af forskelligt frugt blended sammen med nødder og kakao. En fantastisk lille mundfuld fuld af smag. Hvis det ikke helt er det sunde du leder efter, så har vi skam også et utal af varianter indenfor lakrids, vingummi, konfekt, bolsjer og chokolade.

Mange af produkterne er tilført nogle specielle ingredienser, som giver dem et lille tvist og en spændende smagsvariation. Er det de enkelte udgaver af slik du søger, så har vi selvfølgelig også disse. Ydermere har vi lækre desserter som er produceret på soja og ris, hvilket gør at mælkeallergikerne også sagtens kan være med.

I det hele taget er mange af vores produkter beregnet til allergikere og størstedelen er samtidig økologiske. Føler du dig fristet så søg videre her på sitet og læs endnu mere om alle vores produkter.