Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Galetter og riskager

Galetter fremstilles i mange smagsvarianter. Hovedingrediensen er som oftest ris og betegnes ofte risgalette eller riskage.
Vis som

Kategorier

33 produkter
Vis som
Galetterne kan tilsættes f.eks. boghvede, hirse, sesamfrø, eller spelt med henblik på at give galetten sin helt egen smag. Denne sammensætning giver en smags-neutral oplevelse. Galetterne fremstilles også med tilsætning af salt for at give galetten en pikant smagsoplevelse. Alternativ kan du vælge galetter der er dyppet i enten lys eller mørk chokolade og som derfor er det søde alternativ til småkager. Galetterne har ofte et lavt indhold af fedtstoffer og derfor oplagt som del af et mellemmåltid hvis du ønsker at reducere indtaget af fedtstoffer. Det er næsten kun fantasien der sætter en grænse for hvordan galetter kan anvendes som mellemmåltid. Galetterne fås også uden gluten.

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×