Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Plaster

Om du har fået et blodigt sår, en sviende vabel eller en irriteret rift, så kan et plaster altid hjælpe dig. Med det åndbare materiale kan din hud respirere og holde sig fugtet døgnet rundt - hvilket efterlader den helet og uden synlige spor fra plasteret. Har du brug for et plaster, eller vil du bare have en pakke til at ligge, hvis uheldet en dag er ude? Så tag et kig på Helsams udvalg af plastre ovenfor.

Plaster med Manuka honning | Sådan anvender du plaster med Manuka honning | Plaster med vandafvisende egenskaber | Køb dine plastre hos Helsam

Sortér efter

Kategorier

1 produkter
Sortér efter

Plaster – den universelle hjælp

Plaster med Manuka honning

Et plaster kan hjælpe i mange tilfælde – men nogle er specielt gode til særlige omstændigheder. Tag for eksempel det smarte plaster med manuka honning fra mærket Manuka Health. Honningen er blandt andet en god bakteriebekæmper, der effektivt sikrer dine sår mod infektioner og andre angreb udefra. Samtidig er plasteret med til at holde huden fugtet, så såret heles hurtigere og huden tager mindre skade. Særligt i starten af sårdannelsen vil et plaster med Manuka honning være et godt tilvalg. Methylglyoxal i Manuka honningen, også kaldet for MGO, giver nemlig honningen og plasteret en stærk antibakteriel effekt, hvilket resulterer i en bedre helingsproces.

 

Sådan anvender du plaster med Manuka honning

De fleste kan bruge et plaster med manuka honning uanset sårtypen. Men personer med allergi eller overfølsomhed overfor honningbiprodukter bør gå en stor bue udenom det honningbeklædte plaster og i stedet bruge et almindeligt plaster – fra eksempelvis Salvequick.

Sådan anvender du et plaster med manuka honning:

  1. Åben pakken og tag plastret ud af indpakning
  2. Brug altid plasteret indenfor 72 timer efter åbning
  3. Fjern det klare plastik fra gelen – uden at fjerne den fleksible, hvide bagbeklædning
  4. Placer plasterets gelovertrukne side direkte på sårområdet
  5. Hvis plasteret skal sidde ekstra godt fast, kan du bruge enten bandage, elastisk eller sportstape over plastret
  6. Fjern altid plasteret inden bad og svømning

Plaster med vandafvisende egenskaber

Et vandafvisende plaster er lige noget for dig, hvis du har fået en sår, der skal beskyttes mod snavs, vand og bakterier, men står overfor en lang træning, et bad eller en længerevarende svømmetur. Med det fleksible plaster fra eksempelvis Salvequick får du et 100 procent vandtæt plaster, der bliver på gennem hårde og våde udfordringer. Plastret sørger for at beskytte såret mod bakterier, så dine celler hurtigere kan blive genopbygget og ardannelsen kan mindskes. 

 

Køb dine plastre hos Helsam

Hos Helsam finder du gode plastre, der ikke gør yderligere skade på din hud. Vi har forskellige varianter, der hver især kan anvendes til forskellige hud- og sårtyper, så du opnår det bedste resultat. Hos Helsam inddeler vi vores plastre i generelle plastre og specialplastre. Derfor har vi også produkter der kan hjælpe i forbindelse med vabler, søvnmangel og udrensning. Herunder tilbyder vi en del allergivenlige produkter, så du heller ikke går på kompromis med din huds sundhed. Hos Helsam finder du kvalitetsmærker som bl.a. Salvequick, Manuka Health og Compeed – både på vores onlineshop og i vores fysiske butikker. Derfor går du aldrig forgæves hos os – vi har alt indenfor lindring af forkølelsessår, fingerevner, hudafskrabninger, knyster, ligtorne og meget mere. Fælles for de mange mærker og produkter hos Helsam er, at de er helseprodukter, der alle bidrager til at holde din krop sund og rask.