Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

K-vitamin

Din krop danner selv K-vitamin, men kun halvdelen af den mængde som din krop rent faktisk har brug for. K-vitamin dannes i tarmene, og derfor er det vigtigt, at din tarmflora er sund og stærk for at dannelsen er mest optimal. K-vitaminet får du gennem en sund og varieret kost, men findes også som kosttilskud.

Sortér efter
8 produkter
Sortér efter

K-vitaminer – køb online her

Hvorfor skal du huske K-vitamin?

K-vitamin bidrager til at sikre en normal størkning af blodet.
K-vitamin bidrager til en normal vedligeholdelse af knoglerne.

Du har måske set, at der både er produkter med K1-vitamin og K2-vitamin. Når du indtager kalk/calcium gennem din kost eller kosttilskud, er det K2-vitaminet der fører kalken ud til knoglevævet. Derfor kan du med fordel tage et K2-vitamintilskud sammen med din kalk. Hvis du tager blodfortyndende medicin, skal du dog være opmærksom på, at K-vitaminet ikke må tages i høje doser – netop fordi det har en effekt på blodets størkning.

K-vitamin virker bedst i samspil med kalk, magnesium og D-vitamin. Disse tre mineraler og vitaminer har alle en rolle i vedligeholdelsen af dine knogler.

 

Vælg det rette K-vitamintilskud

Den største forskel på vores kosttilskud med K-vitamin er, at der både findes K1-vitamin og K2-vitamin. Vælg dit K-vitamintilskud ud fra dit personlige behov, og vælg mellem tabletter, kapsler, spray og styrker fra 45 mcg – 150 mcg. Du kan også vælge et vegetabilsk alternativ med K2-vitamin, som heller ikke indeholder soja. Fordi K-vitaminet har en så vigtig rolle i forhold til vedligeholdelse af knoglerne, finder du vitaminet i næsten alle kosttilskud der henvender sig til knoglerne.

 

Køb K-vitamin hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt udvalg af kosttilskud med K-vitamin. Vælg det tilskud der passer til dig og dit behov, og husk, at du altid kan vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også velkommen i en af vores mange spændende butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af kosttilskud eller andre helsekostprodukter.