Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Pikasol

Siden 1990 har Pikasol sørget for, at du og din familie kan få dækket jeres behov for højkoncentreret fiskeolie. I vareoversigten herunder ser du vores produkter fra Pikasol.
Sortér efter

Mærker

5 produkter
Sortér efter

Fiskeolietilskud fra Pikasol

Fødevarestyrelsen anbefaler, at man spiser 350 gram fisk om ugen og gerne som en blanding af fede og magre fisk. Spiser du mindre end 350 gram fisk om ugen, kan et supplement med fiskeolietilskud gøre gavn. Pikasol har mange års erfaring inden for fiskeolie. I den tid har Pikasol lært en masse om oprindelsen af fisk, hvordan den skal fanges, renses og behandles for, at opnå en høj kvalitet af det færdige produkt. Pikasols værdikæde er gennemarbejdet og videreudviklet gennem 24 år, hvilket er medvirkende til vores høje standarder.

Pikasols fiskeolie produceres af ansjos og sardin fanget ud fra Perus kyst. Disse fiskearter giver en af de bedste omega-3 olier. Omega-3 olien er rig på EPA og DHA pga. vandtemperaturen, fiskenes vandringsmønstre, og fordi fiskene spiser en bestemt type plankton. Olierne kommer kun fra fiskerbåde og fabrikker, godkendt i henhold til EU-hygiejnedirektivet, samt godkendt af fødevarestyrelsen i Peru og Mattilsynet i Norge.

Olier og færdige produkter testes gennem hele produktionsprocessen. Her tjekker Pikasol op på en række faktorer såsom omega-3 indhold, renhed og oxidation. Pikasol har en kontrol afdeling med højt kvalificerede eksperter, som kontrollerer produkterne for blandt andet oxidation, renhedsgrad, oprindelse og sporbarhed i henhold til de certificeringer og autorisationer, som Pikasol er underlagt.