Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Pascoflair

Pascoflair er et traditionelt plantelægemiddel der virker lindrende på milde symptomer af mental stress og søvnbesvær. Se udvalget af pascoflair herunder og læs mere nederst på siden.
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Hvad er pascoflair?

Pascoflair er et traditionelt plantelægemiddel som kan anvendes til lindring af milde symptomer på mental stress og søvnbesvær. Pascoflair er tabletter som indeholder ekstrakt af passionsblomsten. At pascoflair betegnes som et traditionelt plantelægemiddel betyder, at dets virkning er baseret på erfaringer gennem længere tid. Virkningen er derfor ikke videnskabeligt dokumenteret.

 

Hvad er pascoflair godt for?

Oplever du at have meget at gøre på arbejdet, eller er der andet som gør, at du føler dig mere stresset end normalt? Måske går det endda ud over din søvn, da tankemylder og uro om aftenen bevirker at du falder meget sent i søvn. I sådanne tilfælde, altså hvor symptomerne er milde, kan du tage pascoflair. 

Kort sagt kan pascoflair have en virkning på:

  • Milde symptomer på mental stress
  • Milde symptomer på søvnbesvær

 

Hvem kan tage pascoflair?

Pascoflair er primært henvendt til unge og voksne. Der er ikke tilstrækkelig erfaring med behandling af børn, samt står der i indlægssedlen, at børn under 12 år ikke bør tage pascoflair uden lægens anvisning. 

Vær desuden opmærksom på, at pascoflair kan påvirke evnen til at køre og bruge maskiner. 

 

Pascoflair – dette skal du være opmærksom på

Hvis du efter brug af pascoflair ikke oplever bedring, eller oplever du at de milde symptomer bliver værre, bør du kontakte din læge. I disse tilfælde kan det være nødvendigt med anden behandling.

Det anbefales ikke, at gravide og ammende tager plascoflair. 

 

Køb pascoflair hos Helsam 

Hos Helsam forhandler vi pascoflair til en god pris. Du kan vælge mellem 30 stk. og 100 stk. pakning. Den daglige dosis er mellem 1-3 tabletter, alt efter dine symptomer. 

Bestil pascoflair online eller besøg os i en af vores butikker. Har vi ikke pascoflair på lager, bestiller vi det gerne hjem til dig – helt gratis.