Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Plantforce

Third Wave Nutrition har udviklet en række plantebaserede proteinpulvere, Plantforce-serien, til at understøtte en sund livsstil med individuelle behov. Disse produkter er skabt uden kompromiser i smag og kvalitet med henblik på at give dig et produkt, du kan stole på.
Sortér efter

Mærker

26 produkter
Sortér efter

Plantforce proteinpulver

Third Wave Nutrition udvikler plantebaserede ernæringsprodukter til sundhedsbeviste personer, som er på udkig efter produkter, der opfylder deres høje krav til kvalitet og naturlig smag. Alle produkter er velegnede til veganere.

Den første serie produkter fra Third Wave Nutrition er Plantforce risprotein-serien. Serien består af 3 smagsvarianter – Neutral, Vanilje og Chokolade.

Plantforce risprotein er ekstraheret fra brun ris og er fremstillet ud fra 90% plantebaseret protein. Produkterne er fri for allergener, såsom mejeri, soja, hvede og gluten og tolereres også af følsomme personer på grund af sin allergivenlige natur. Plantforce risprotein er let at fordøje af børn og voksne og giver ikke ubehag i fordøjelsen.

I Plantforce-produkterne er der ikke gået på kompromis med smagen af produkterne. Plantforce Rice Protein Vanilje og Plantforce Rice Protein Chokolade er lavet med 100% naturlige smagsstoffer, under de nye og strenge EU-retningslinjer, og de er sødet med naturlig stevia-ekstrakt (udvundet fra stevia-planten) - en naturlig sukkererstatning med nul kalorier.

Plantforce Rice Protein Neutral kun indeholder ris protein, som giver dig mulighed for at blande det i en række forskellige opskrifter, så du nemt kan integrere det i dit daglige liv.