Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Øjencreme

Hvad er øjencreme og hvem kan have gavn af den skånsomme creme? Bliv klogere på øjencremer, deres egenskaber og hvilke slags der findes. Læs mere her.

Øjencreme

 

Hvad er øjencreme?

En øjencreme er en skånsom, effektiv og helt fantastisk creme til huden omkring dine øjne. Den hud der omgiver dine øjne, er tyndere og sartere end huden i resten af dit ansigt. Derfor kan det være en fordel at bruge en øjencreme, hvis du vil reducere mørke rander, mindske fine linjer og forebygge rynker under øjnene. 

Rynker, linjer og andre hudforandringer kan ikke fjernes helt eller forebygges hundrede procent, men du kan med en øjencreme sørge for, at huden omkring øjnene holder sig spændstig, glat og ensartet så længe som muligt. 

 

Hvad er øjencreme godt for?

Øjencremer findes med forskellige egenskaber i fokus. Alle virker fugtgivende, men derudover har nogle en anti-ageing effekt, en udglattende virkning eller indeholder aktive ingredienser, som understøtter hudens naturlige collagendannelse.

En øjencreme er altså god for rigtigt mange ting – og du kan finde én der passer til lige præcis din hudtype og dit behov for pleje. 


Vil du gerne have gode tips til at holde huden ung? Læs mere her.

 

Hvornår skal man bruge øjencreme?

En øjencreme påføres den rene hud og masseres blidt ind i huden. Brug gerne din øjencreme om morgenen og/eller om aftenen. Ved at bruge en øjencreme om morgenen giver du din hud ekstra beskyttelse til at modstå dagens udfordringer. I løbet af dagen udsættes huden for alt lige fra vind og vejr til forurening. Om aftenen giver øjencremen din hud næring til hele nattens regenerering. Det er nemlig om natten, at huden gennemgår en genopbygnings proces. 

 

Sådan påføres øjencreme

Når du bruger øjencreme, skal du kun bruge et par ”dråber”, altså en meget lille mængde. Alt efter din øjencremes emballage, kan du trykke cremen direkte ud på huden under øjnene eller på din pegefinger. Herefter masseres øjencremen ind med blide cirkulære bevægelser. Lad cremen trænge ind i huden inden du påfører ansigtscreme, olie eller serum.

 

Hvem kan bruge øjencreme?

Alle kan bruge øjencreme – både kvinder og mænd, unge som ældre. Du kan også bruge øjencreme selvom du har meget sart hud, f.eks. i forbindelse med allergi. I sådanne tilfælde er det vigtigt at du vælger en øjencreme, som er fri for parfume og som er udviklet specielt til sensitiv hud.


Vidste du, at collagen holder huden spændstig og flot?

 

Er der forskel på ansigtscreme og øjencreme?

Ja, der er faktisk forskel på en øjencreme og en ansigtscreme. Ofte er en øjencreme mere fugtgivende, da huden omkring dine øjne hurtigere kan udtørre og mangle fugt – netop fordi den er så tynd.

 

Understøt din hud omkring øjnene med Helsam

Hos Helsam finder du et stort udvalg af lækre, effektive, milde og økologiske øjencremer. Vi forhandler øjencremer fra mærker som bl.a. Ecooking, Beauté Pacifique, Nuxe, New Nordic, Weleda samt Lavera. Du finder hele udvalget af øjencremer lige her.

Husk at du altid kan bestille online her på helsam.dk, eller besøge os i en af vores butikker. Har vi mod forventning ikke cremen du søger i butikken, får vi den gerne hjem til dig. Fragten er gratis, så længe du afhenter i butikken. Har du spørgsmål til et produkt hjælper vi dig gerne – vi er altid klar med gode råd og personlig vejledning – uanset om det er cremer, kosttilskud eller plejeprodukter du er på udkig efter.

Sortér efter