Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Ecover

Rengøring med omtanke

Ecover rengøringsprodukter er yderst effektive og samtidig plantebaserede og skånsomme mod naturen. Ecover er rengøring med omtanke. Du kan se alle vores produkter fra Ecover i vareoversigten herunder.
Vis som

Mærker

17 produkter
Vis som

Ecover - rengøring med omtanke

PLASTIK UDVUNDET AF SUKKERRØR: DET ER PLANTASTISK! 
Plastik bliver for det meste lavet af råolie, der (som vi jo alle ved) ikke er en af de gode fyre. Ved at lade os inspirere af naturens videnskab, har vi gjort det umulige – vi har lavet plastik af en vedvarende energikilde, der er 100 % genanvendelig. Alle vores Ecover flasker er lavet af Plantastisk® materiale, som er blandet med genbrugsplastik. Det giver os mulighed for at nedsætte vores flaskeproduktions indvirkning på økosystemet betragteligt. Hvorfor være rå, når man kan være rar?

UDVINDING/TRANSFORMATION: Ecover udvinder plantebaserede og minerale ingredienser, som er en naturlig vedvarende energikilde, så tæt på vores hjem som muligt. 

OPTAGELSESFASEN: Vi bruger plantebaserede ingredienser, der er fuldkommen biologisk nedbrydelige. Vi sikrer et godt resultat uden at efterlade skadelige stoffer.