Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Ecover

Rengøring med omtanke

Ecover rengøringsprodukter er yderst effektive og samtidig plantebaserede og skånsomme mod naturen. Ecover er rengøring med omtanke. Du kan se alle vores produkter fra Ecover i vareoversigten herunder.
Sortér efter

Mærker

14 produkter
Sortér efter

Ecover - rengøring med omtanke

Ecover: Rengøring med omtanke

Når du vælger Ecover, vælger du samtidig et produkt fra en leverandør der har fokus på miljøet. Alle Ecover flasker er fremstillet af sukkerrør blandet med genbrugsplastik - et materiale som Ecover kalder Plantastisk®. 

Det giver Ecover mulighed for at nedsætte deres flaskeproduktions indvirkning på økosystemet betragteligt. Hvorfor være rå, når man kan være rar?

Ingredienserne i alle Ecovers produkter, uanset om det er opvasketabs- eller skyllemiddel, er plantebaserede og af mineralsk oprindelse. Det er en vedvarende energikilde, som tilmed befinder sig tæt på Ecover. Derudover er de plantebaserede og naturlige ingredienser, fuldkommen biologisk nedbrydelige. 

 

Inspiration 

Bæredygtig rengøring behøver ikke koste mere, være mere besværligt eller resultere i ”dårligere” rengøring. At bruge rengøringsprodukterne fra Ecover er et godt skridt på vejen, men vil du gerne blive endnu klogere på bæredygtig rengøring, kan du læse mere i artiklerne herunder:

 

Populære produkter 

Udvalget af produkter fra Ecover er stort – her finder du de mest populære Ecover produkter på helsam.dk:

 

Køb Ecover hos Helsam

Gør din rengøring og tøjvask mere miljøvenlig med et eller flere af de mange Ecover produkter. Du finder alle Ecover produkter her på helsam.dk, samt en del af dem i vores butikker. Bestiller du online, kan du vælge fragtfri levering til din nærmeste Helsam-butik. Du kan selvfølgelig også få ordren leveret til din egen adresse.

Er du medlem af vores kundeklub? Som medlem af Club Overskud kan du optjene point, få adgang til gode tilbud og spændende konkurrencer. Du bliver medlem her – det er helt gratis.