Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Strath

Bio-Strath er fremstillet af naturlige ingredienser, herunder gærsvampe og 61 forskellige vitalstoffer. Bio-Strath kan bruges af både store og små, og fås i både dråbe- og tabletform. Find kosttilskuddet, hvor du kan bestille det hjem i dag – eller få det leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam butik.

Hvad er Bio-Strath? | Hvordan fremstilles Bio-Strath? | Hvor meget Bio-Strath skal jeg tage? | Genvej til en hverdag med mere energi | Køb Bio-Strath hos Helsam

 

Sortér efter

Mærker

6 produkter
Sortér efter

Naturlige kosttilskud fra Bio-Strath

Hvad er Bio-Strath

Bio-Strath udvindes af gær og urter, og indeholder 61 forskellige vitalstoffer. Det betyder, at kosttilskuddet er yderst næringsrigt og har masser af gode egenskaber. Ved at indtage Bio-Strath kan du give et boost til kroppen – helt naturligt. Du kan trygt give det til dine børn også, hvilket betyder, at du kan give et naturligt boost til alle i familien.

 

Hvordan fremstilles Bio-Strath?

Bio-Strath, hvis navn nu er Strath, har sin oprindelse i Schweiz, hvor det første gang blev produceret i 1961. Manden bag var Fred Pestalozzi, der sammen med Walther Strathmeyer, der havde stor interesse for planter og virksomme urter, begyndte produktionen af Bio-Strath på en lille fabrik i Alperne. Dagen i dag fremstilles det populære kosttilskud stadig på selvsamme fabrik, og opskriften er ligeledes den samme, som den var dengang.
Hovedingrediensen i Bio-Strath er gærsvampen Saccharomyces cerevisiae. Denne type gærsvamp anvendes bl.a. i bagværk og brygning. Bio-Strath indeholder desuden 50 andre forskellige urter. Bag fremstillingen ligger en længere proces og slutresultatet er det Bio-Strath produkt, som mange af os kender.

 

Hvor meget Bio-Strath skal jeg tage?

Bio-Strath findes i både fast og flydende udgave i form af henholdsvis tabletter og dråber. For voksne og børn over 12 år lyder anbefalingen på 2 tabletter 3 gange dagligt. Hvis du i stedet vælger at indtage Bio-Strath i flydende form, lyder den anbefalede daglige dosis på 30 dråber 3 gange dagligt før måltidet for voksne og børn over 12 år, og halv dosis – dvs. 15 dråber – til børn under 12 år. Dråberne kan ligeledes blandes med saft eller i maden.

 

Genvej til en hverdag med mere energi

Hvis du trænger til mere energi i hverdagen, er der meget du selv kan gøre. Vigtigst af alt er en sund og varieret kost, samt en god nattesøvn. Gennem en varieret kost giver du kroppen de vitaminer og mineraler, som den dagligt har behov for.
Hvis du følger Fødevarestyrelsens officielle kostråd, der bl.a. går på, at du skal spise mindst seks stykker frugt og grønt om dagen, ligesom det også anbefales, at du har en aktiv hverdag og dyrker motion, er du godt på vej til en hverdag med energi og gåpåmod.

 

Køb Bio-Strath hos Helsam

Vælg dit Bio-Strath produkt her på siden, og husk, at når du bestiller online på Helsam.dk, leverer vi det til din nærmeste Helsam butik – helt fragtfrit. Helsam.dk er Danmarks største helsebutik på nettet, så vi er sikre på, at du her finder lige netop det, du mangler.