Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Nordisk salat med havtorndressing

Opskrift på Nordisk salat med havtorndressing

Nordisk salatTil 4 personer

Ingredienser:

  • 1 dl perlebyg
  • 125 g babyspinat
  • 125 g friske hindbær
  • 3 spsk hasselnødder, ristede
  • Dressing:
  • 1-2 spsk havtornsaft
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 tsk æblecidereddike
  • Salt og sort peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog perlebyg som angivet på emballagen, og afkøl den. 
  2. Skyl spinaten grundigt, og dup den tør. 
  3. Fordel spinat og perlebyg på et stort fad – drys hindbær og grofthakkede hasselnødder over. 
  4. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til. 
  5. Fordel dressingen over salaten, og servér med det samme. Passer godt til et stykke oksekød.


Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Sortér efter