Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

 

Allergica – Cantharon

 

- Årets Produkt 2020

Cantharon fra Allergica blev kåret til ”Årets Produkt 2020” med ordene: Det virker og får mange gode anmeldelser fra forbrugerne. Et produkt der hjælper rigtigt mange mennesker. Effektivt og som kan beskrives på opfordring fra kunden. Hurtig effekt og gode tilbagemeldinger.

Lidt om Allergica - Cantharon 

Catharon er et håndpotenseret homøopatisk lægemiddel, med indhold af aktivstoffer i stærkt fortyndet og bearbejdet form.


Zinobel - Day no. 1 dagcreme

- Årets hudpleje 2020

Day no. 1 dagcreme fra Zinobel blev kåret til ”Årets Hudpleje 2020” med ordene: Et dansk produkt, som er både effektivt og super lækkert. Dokumenteret anti-age effekt og med økologiske ingredienser. En fantastisk dagcreme med stor virkning. Mange gode tilbagemeldinger fra kunder.

Lidt om Zinobel - Day no. 1 dagcreme

Day no. 1 dagcreme er en eksklusiv og koncentreret dagcreme, som kan anvendes af både kvinder og mænd. Med sin anti-aging virkning, reduceres rynker og huden efterlades velplejet og glat. Dagcremen er rig på økologiske ingredienser, som plejer, nærer og styrker huden.

Chocolate & Love - Sea Salt & Caramel 

 

- Årets Fødevare 2020

Sea Salt & Caramel fra Chocolate & Love blev kåret til ”Årets Fødevare 2020” med ordene: Himmelsk smag og smuk indpakning. Man kan smage de gode råvarer som tilmed er Fairtrade. Dagligdagens luksus. Meget lækker chokolade og flot emballage.

Lidt om Chocolate & Love – Sea Salt & Caramel

Sea Salt & Caramel er Chocolate & Loves best seller. Chokoladen er mørk og med sit indhold af havsalt, knaser den sprødt mellem tænderne. Smagen af karamel breder sig i munden og fuldender chokoladen til fulde. Smagssammensætningen er helt perfekt og som Chocolate & Love selv siger – pas på, for du bliver nemt afhængig. 

Vis som