Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
PNN-meditationsterapi CD

PNN-meditationsterapi CD

129,95 DKK

Meditations CD.

1 stk 129,95 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Meditations CD.

Varebeskrivelse:

PNN meditation er udviklet til at bringe både krop, sind og følelser i samklang med den grundsvingning, der herskede i vores nervesystem som spæd (vores urvibration).

PNN-meditation
Vejen til ungdommens kilde!

Til hvem?
PNN-meditation er udviklet til alle, der ønsker en indre teknik som modvægt til hverdagens stress. Meditationen er en hjælp på vejen til daglig harmoni, overskud og personlig balance.

Hvordan virker meditationen?
PNN-meditationen er udviklet til at bringe både krop, sind og følelser i samklang med den grundsvingning, der herskede i vores nervesystem som spæd - før aldring, sygdom eller psykisk ubalance opstod. PNN-meditationen vækker altså den tilstand i krop, sind og følelser til live, som er gået tabt siden vores fødsel. Vækkes denne urvibration i vores nervesystem gennem PNN-meditationen, vil både sind, krop og følelser igen opstå i deres oprindelige uspolerede struktur. Hermed banes vejen til ungdommens kilde!

Hvordan gør man?
I PNN-meditationen koncentrerer man sig om grundvibrationen i sit eget nervesystem. Teknikken udøves to gange om dagen 20-30 min.

Hvilke informationer er der på CD’en?
Spor 1: Introduktion. Spilletid min. 26:23
På CD’ens spor 1 får du en mere detaljeret og bredere forklaring til PNN-meditationen. Her forklares ud fra en nyere forskning inden for bølgefænomener kaldet kymatik, hvordan PNN-meditationen griber forløsende ind i dit nervesystem. CD’en byder også på vigtige og lærerige psykologiske betragtninger, der alt i alt giver dig en dybere menneskekundskab. Du får også en spændende viden om de forhold, der afgør, om du tiltrækker modstand eller succes i livet. Lær dig selv, hvordan du uden negative anstrengelser kan skabe lethed og succes i dit liv.

Spor 2: PNN-Meditationen. Spilletid min. 42:49
På CD’ens spor 2 lærer du selve PNN-meditationen. Her guides du gennem hele meditationsforløbet, så du er tryg og sikker på udførelsens korrekthed.

Samlet spilletid min. 69:12
Holistica- Medica A/S

Leverandør:

Holistica-Medica A/S
DK-8783 Hornsyld
www.holistica-medica.dk

Stregkode:

5706059050304

Varenummer:

8817