Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Tilbud
Sund Forskning ═ DEC/JAN 23/24

Sund Forskning ═ DEC/JAN 23/24

59,00 DKK
10,00 DKK
SPAR 49,00 DKK

Magasin.

1 stk 10,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Magasin.

Varebeskrivelse:

Magasinet bliver udgivet 6 gange årligt og indeholder en masse om kosttilskud, naturlægemidler, alternativ behandling og sundhed generelt, med udgangspunkt i det hele menneske.

Redaktionen forsøger hele tiden, at følge med internationalt og at holde øje med ny viden om vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter, homøopati og andre næringsstoffer, som har en sundhedsfremmende værdi for danskere. Den ser også meget gerne på alverdens behandlingsformer, hvilke studier bliver der gjort, og hvilke erfaringer der er.
Det er vigtigt for redaktionen, at studierne er skabt af så uvildige forskere som muligt, og at de er blevet offentliggjort i internationale og anerkendte tidsskrifter.

I jagten på sundhed må du blot ikke glemme, at selvom vi indimellem forholder os kritisk til de metoder, vores mere “officielle” sundhedssystem anvender, så kan vi ikke undvære lægens diagnosemetoder. Vi er nødt til hver især at tage ansvar for vores sundhed og tage lægen med på råd. Brug de tips og ideer, du får her i magasinet som et supplement til lægernes og/eller andre eksperters hjælp i din situation.

God fornøjelse med magasinet, som kan bidrage med nyeste viden til sundhed og velvære for dig og dine.

Leverandør:

Sund-Forskning /Marianne Palm
DK-2791 Dragør

Stregkode:

5705778000331

Varenummer:

33