Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Lavendelposer i lærred indh. 4stk , 4 x 20g
Plantes & Parfums

Lavendelposer i lærred indh. 4stk , 4 x 20g

99,00 DKK

Lærredsposer med Provencelavendel.

1 pk 99,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

Lærredsposer med Provencelavendel.

Varebeskrivelse:

Lavender Flowers fra Plantes & Parfums Provence er søde lærredsstofposer med tørrede lavendelblomster fra Provence. Indeholder 4 x lavendelposer á 20 g, lærredsstof i naturfarve og lærred med print af små diskrete chikader. Poserne har monteret en fin lille lavendelbuket lavet i gips. Gipsen indlejrer duften og holder den - også når duften fra selve blomsterne i posen engang begynder at ebbe lidt ud.
Lavendlen er høstet i Provence - den fine lavendel blev allerede i romertiden brugt til at give velduft til både tøj og badevandet.

Læg en duftpose under hovedpuden for at fremme en god nattesøvn, brug dem i skabe og skuffer – både for at give velduft, men også for f.eks. ved naturmaterialer (uld/silke) at holde møl væk, eller ganske enkelt i et rum eller i bilen for at give velduft og fornemmelsen af det sydlige Frankrig om sommeren.

Sættet er meget anvendeligt; kan gives væk som det er som f.eks. en sød værtindegave, men man kan selvfølgelig også tage de enkelte poser og bruge dem som en lille påskønnelse eller som et sødt og velduftende indslag sammen med noget andet.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Anvendes hvor man ønsker den skønne duft af lavendel, skuffer, skabe, bilen osv.

Opbevaring:

Tørt og ikke for varmt.

Fremstillet af:

Lavendel, gips og lærred.

Leverandør:

Fair Nature
DK-7182 Bredsten

Stregkode:

3424090001438

Varenummer:

50038