Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
SKIN / DNA TEST
Dynamic Code

SKIN / DNA TEST

699,00 DKK

DNA test.

1 pk 699,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik

Varebetegnelse:

DNA test.

Varebeskrivelse:

Smart hudpleje starter her.

Huden er dit største organ og fungerer som et “skjold” mod ydre påvirkninger. Hver hud er unik, og dens forudsætninger beror op til 60 procent på genetisk arv. Den resterende del beror på livsstil og miljøet omkring dig. Med Dynamic Codes unikke selvtestkit får du værdifuld viden om dine genetiske forudsætninger, og hvordan du bedst tilpasser din hudpleje.
En unik DNA-test
Selvtestkittet er baseret på de seneste forskningsresultater og giver dig et personligt svar med informationer om hvilke genetiske forudsætninger, der kan fremskynde din huds aldring. Du får endda konkrete råd om, hvad du kan gøre for at forebygge og modvirke for tidlig aldring af huden.
I laboratoriet analyseres 16 forskellige genvarianter vha. en PCR-baseret teknik. Denne teknik er almindelig til at analysere DNA i en række forskellige applikationer og giver testen høj sikkerhed.
Resultatet er opdelt i 5 forskellige kategorier og klassificeres:
• Ingen forhøjet tendens
• Forhøjet tendens
• Kraftig forhøjet tendens

Kategorier
Selvtestkittet undersøger hudens tendens til aldring opdelt i fem forskellige kategorier: kollagen nedbrydning, glykering, pigmentering, antioxidantbeskyttelse og følsomhed.
Kollagen nedbrydning
Nedbrydes dit kollagen hurtigere?
Kollagen er hudens primære byggesten og støttevæv, som gør den fast, glat og elastisk. Med alderen mindskes hudens kollagenproduktion, og huden taber da sin spændstighed, og strukturen bliver mere ujævn. Hos visse personer nedbrydes kolleganet hurtigere, og disse personer kan få rynker og uelastisk hud “for tidligt”.
Glykering
Har du højere tendens til at få rynker pga. sukkerindtagelse? Når vi indtager sukker gennem kosten, foregår der en proces, som kaldes glykering, som betyder, at sukkermolekyler fæstner sig til kollagenet i huden. Glykering fører til en mindsket fleksibilitet i kollagenet og viser sig i form af rynker og slaphed. Det kan endda forværre hudens evne til at danne nyt og til restitution. Forskellige genetiske forudsætninger kan give forskellige sukkerkoncentrationer i kroppen, som påvirker niveauet af glykering.
Pigmentering
Hvor modstandskraftig er din hud mod solskader og pigmentpletter?
Når den udsættes for sollys, dannes proteinet melanin i huden som et forsvar mod den skadelige stråling, som betyder, at hudtonen midlertidigt bliver mørkere. Hvis huden beskadiges af sollyset, kan melaninproduktionen blive ujævn, og så kan der opstå pletter med mørkere hud. Dette kaldes hyper pigmentering. Forskellige genetiske forudsætninger styrer både melaninproduktionen og hudens indbyggede solbeskyttelse.
Antioxidantbeskyttelse
Hvor god er din naturlige beskyttelse mod frie radikaler?
Frie radikaler er atomer eller molekyler, som reagerer (oxiderer) med andre stoffer og kan forårsage skader. Disse skader kan sammen med andre forureninger medføre flere negative effekter på huden, som f.eks. manglende fugtighed og elasticitet samt øget følsomhed. Kroppen har en naturlig antioxidantbeskyttelse, der fungerer som et forsvar mod de frie radikaler. Hvor stærk denne beskyttelse er, afhænger af dine gener.
Følsomhed
Har din hud tendens til at reagere på forskellige former for påvirkning?
Ydre påvirkninger, som f.eks. klimaet, luftforureninger og stærke kemikalier, men også indre faktorer, som f.eks. stress, kan påvirke hudens evne til at fungere som et godt “skjold”. En følsom hud har lettere ved at reagere på forskellige former for påvirkninger i form af rødmen, tørhed, hævet, varm eller øm hud. Der findes genetiske egenskaber, som påvirker hudens følsomhed.

Dine prøveresultater er kun til informations- og/eller uddannelsesformål. De er ikke til diagnostisk anvendelse eller til at træffe medicinske beslutninger. Testen erstatter ikke besøg hos og/eller råd fra læge eller anden kvalificeret specialist.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Anbefales fra 16 år.
Gnid den bløde del af testpinden med indersiden af kinden.
Når prøven er udført, pakker du den tilbage i den æske du har modtaget prøven i. Behold din egen kode. Aflever prøven i en Post Nord pakkeshop. Du får svar online efter få hverdage.

Opbevaring:

Opbevares fra 2°C til 30°C.

Fremstillet af:

Plastpind med vat.

Leverandør:

AcuPharma A/S
DK-4000 Roskilde

Stregkode:

7350038491558

Varenummer:

53946