Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Derma Ruller
Derma Ruller
Ecooking

Derma Ruller

499,95 DKK

Reducerer fine linjer og udsætter alderstegn

1 stk 499,95 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Reducerer fine linjer og udsætter alderstegn

Varebeskrivelse:

Reducerer fine linjer i huden og udsætter aldringstegn. Ecooking Derma Ruller er et effektivt værktøj, der består af et nålesystem fordelt på 540 mikro-nåle, der forskønner huden efter professionelle principper. Derma Rulleren anvendes på ansigt, hals og decolleté. Til kvinder og mænd i alle aldersgrupper og til alle hudtyper.
Behandlingen går ind og stimulerer huden så den bevarer sin spændstighed og elasticitet. Velegnet til: Tør acne/acnear (anvendes ikke ved acne i udbrud), forstørrede/dybe porer, reduktion af ar efter kirurgi eller forbrændinger, pigmentering eller uens hudfarve, reduktion af rynker eller fine linjer, opstramning af løs/slap hud, normalisering af fedtet hud og til grov hudtekstur.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Anvendelse: Vi anbefaler, at du bruger din Ecooking Derma Ruller om aftenen. Rens huden før brug. Behandl et område ad gangen, eks. kinder. Rul med et jævnt, men blidt tryk både lodret/vandret/diagonalt. Fortsæt herefter ved et nyt område. Husk at løfte rulleren, når du skifter retning, så du ikke ruller for mange gange over samme sted.
Anvend efterfølgende et serum. Når serum er trukket godt ind, påfør da din Ecooking Natcreme.
Valg af serum: Ecooking Super Serum er til kvinder og mænd i alderen 35+, Acne Serum bruges til uren hud/acnear, Fugt Serum bruges når huden har brug for et fugt boost og Vitamin Boost heler og reparer skadet hud.

Vigtigt: Når du køber Ecooking Derma Ruller medfølger en tom flaske til rengøring af din Derma Ruller. Denne skal du fylde med almindelig husholdningssprit og vand i forholdet 1:1 og afspritte din Derma Ruller efter hvert brug.

Leverandør:

Ecooking A/S
DK-6091 Bjert

Stregkode:

5712350500554

Varenummer:

26949