Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Havreklid

Havreklid kommer fra hel havre, hvor den hårde skal er fjernet og kernen er valset. Havreklid er sprængfyldt med kostfibre – faktisk er der omkring 16 % fibre, hvilket betyder, at det med fordel kan indgå som en del af en naturlig og sund kost. Det oven i købet let at få ind i hverdagskosten, da det kan bruges på et væld af forskellige måder.
Vis som
4 produkter
Vis som

Populære produkter

Havreklid - et alternativ til havregryn

Havreklid er oplagt til morgenmad idet de indeholder mange fibre. Havreklid kan bruges som et alternativ til havregryn – og du kan endda lave havreklidgrød, hvis du ikke kan undvære din morgengrød. Gryn og grød giver en god, mættende start på dagen, og du kan variere din morgenmad i det uendelige med en håndfuld nødder, tørret frugt eller lidt kanel. Du kan også lave mættende morgenmads-smoothies ved at tilsætte lidt hvedeklid. Det giver morgenmaden lidt mere fylde og sikrer, at sulten holder sig væk indtil næste måltid.

Havreklid har ingen bageevne, men kan med fordel indgå i blandinger med andre meltyper, hvor det fungerer rigtig fint. Du kan bruge havreklid i kager, i brød og boller, hvor det tilfører masser af fibre og smag. Du kan også bruge havreklid i pandekager, hvis du vil have sundere og mere mættende pandekager.