Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hyldeblomst

Hyldeblomst smager og dufter af dansk sommer! Herunder har vi samlet alle vores produkter, som indeholder hyldeblomst. Prøv eksempelvis vores herlige hyldeblomstdrikke, birkesaft med hyldeblomst eller hyldeblomst-te.
Vis som

Mad & drikke

35 produkter
Vis som

Hyldeblomst - smagen af sommer

Med sin karakteristiske smag og duft er hyldeblomsten et af den danske sommers vartegn. Hylden er en stor busk, der bærer de hvide blomsterskærme i klaser. Blomsterne bliver senere til sorte hyldebær, der også kan bruges til både lækre safter og varme supper, når sommeren går på hæld. Den vokser vildt i Danmark, så det er let at dyrke planten økologisk for de velsmagende bær og blomsters skyld. Derfor er det altid muligt for os at finde hyldeblomster, der er produceret helt rent og naturligt.

Hos Helsam tilbyder vi hyldeblomstens lækre aroma i naturligt friske og økologiske produkter, så du kan servere den bedste smag af sommer for dig selv og dine gæster. Nyd eksempelvis en smagfuld hyldeblomstsaft, en brusende sodavand eller cider, en kold øl i haven eller måske en kop dampende hyldeblomst-te på en lun sommeraften. Med vores håndplukkede og tørrede hyldeblomster kan du endda tilføre din mad eller drik et naturligt strejf af sommer hele året.

Tip! Hyld er både befriende for øjet, næsen og ganen, men faktisk kan hyldeblomster også tilføre din hud en velduftende friskhed. Helsam tilbyder nogle lækre plejeprodukter med hyldeblomst; prøv eksempelvis vores lotion, aftersun, ansigtsmaske eller fodcreme, der holder både din sjæl og krop i forfriskende sommerstemning året rundt.