Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Ingefærshot

Det er blevet populært som aldrig før at drikke ingefærshots, og det er bestemt ikke uden grund. Ingefæren er nemlig fyldt med gode vitaminer og vitaminer, har en frisk smag, der giver et energiboost og indeholder ikke mindst flere forskellige sundhedsfremmende egenskaber. Find ingefærshots i færdiglavet udgave her i Helsams brede udvalg, hvor der er masser af smagsvarianter at vælge imellem.

Den asiatiske vidunderknold | Ingefærshots med gurkemeje
Mange varianter – også til veganere | Køb ingefærshot på Helsam
Vis som

Ingefærshot

Den asiatiske vidunderknold

Den har en aromatisk og kraftfuld smag, som kradser i halsen. Nogle synes, at den er noget stærk, andre elsker den. Uanset om man hører til først- eller sidstnævnte gruppe, så er der vist bred enighed om, at den er yderst frisk i smagen og kan mærkes i svælget, når du indtager den. Vi taler naturligvis om ingefæren, den knoldede stængel, der er blevet mere og mere almindelig at finde i den ene eller anden form i de danske husholdninger. Engang blev ingefæren mest brugt som et krydderi i madlavning herunder i kager og i forskellige asiatiske retter. Dagen i dag indgår den som hovedingrediens i de populære ingefærshots, der efterhånden er blevet et almindeligt indslag i danskernes sundhedsrutiner. Foruden den forfriskende, pirrende og opkvikkende smag, som ingefærdrikken har, skyldes dens nyvundne popularitet især, at vi har fået øjnene op for ingefærs sundhedsgavnende egenskaber. Som så mange andre drikkevarer , nydes også ingefærdrikken eller ingefærshots bedst, når de er helt kolde. Du kan derfor med fordel sætte den i køleskabet. Hvis du drikker den kold – gerne når du står op om morgenen – kan du få følelsen af et engeriboost.

Det voksende brug af ingefær som et helbredsfremmende middel, er måske nyt i vores breddegrader, men er bestemt ikke uvant, når man bevæger sig østpå. Ingefæren, der med alt sandsynlighed har sin oprindelse i det sydøstlige Asien, har nemlig været hyppig anvendt i den østlige del af verden i mere end 3.000 år. Det gælder især i Kina og Indien, hvor den er blevet anvendt som krydderi og ikke mindst som medicin.

Ingefærshots med gurkemeje

Ingredienslisten til ingefærshots er kort. Den indeholder som udgangspunkt nemlig kun to ting – ingefær, i form af koncentrat eller saft, og citron. Det gælder i al fald, hvis det er den helt almindelige udgave, du vælger. I det store udvalg af ingefærshots finder du også andre varianter, der foruden ingefær, indeholder andre sunde ingredienser. Et af dem er gurkemeje, den gul-orange, rodlignende urt, der er i familie med ingefær. Det familiebånd er ikke bare på udseendet, men gælder også indholdet, da gurkemeje har tilsvarende sundhedsfremmende stoffer i sig som ingefæren har. I gurkemeje er det stoffet curcumin, der er det aktive stof og dette, der giver gurkemejen sine sunde egenskaber.

Mange varianter – også til veganere

Gurkemeje er langt fra den eneste ekstra ingrediens, som du kan finde ingefærshotsne med. Et alternativ til denne almindelig variant er ingefærshots, der også indeholder chili. Det sætter om noget gang i systemet og er en drik, der kan mærkes, når du indtager den. I den mere milde boldgade er der ingefærshots med bl.a. gulerod, pære, citron og rødbede. Disse varianter er gode alternativer til dig, hvis du ikke er begejstret for den stærke og kradsbørstige smag af ren ingefær. Du kan også vælge en variant af ingefærshot, der indeholder granatæble eller måske honning. Disse har en væsentlig sødere smag. Når du vælger en ingefærshot, der er tilsat andre frugter, grøntsager mv., får du dermed også disse fødevarers gode egenskaber – herunder vitaminer og mineraler – med.
Samtlige af ingefærshotsne, som du finder på siden her, er økologiske – og da de ikke indeholder animalske produkter af nogen art, kan de uden problemer indgå i en vegansk og vegetarisk kost. 

Køb ingefærshot på Helsam

Gå ikke glip af ingefærens mange sundhedsfremmende egenskaber og supplér din daglige kost med et forfriskende shot. Vælg den variant, der passer dine smagsløg bedst, og bestil ingefærshots hjem allerede i dag. Husk også, at shots ikke er det eneste, vi har af produkter indeholdende ingefær. I vores store sortiment finder du nemlig også et stort udvalg af kosttilskud med både ingefær og gurkemeje. Det gælder tilskud i både spray, dråber, tablet og kapselform.  

Vi leverer gratis til butik, når du handler hos os. Helsam.dk er den største helseshop på nettet med Danmarks største helseshop, så her finder du helt bestemt også det, du skal bruge.

3 produkter
Vis som