Miso Brown Rice upasteuriseret Ø
Fødevare.
Varebetegnelse:
Fødevare.
Varebeskrivelse:
Økologisk og upasteuriseret japansk Brown Rice Miso, er lavet på sojabønner og fermenterede brune ris.
Skøn bouillon/smagsgiver som kan bruges i stedet for salt i din madlavning. Denne type miso kaldes også for genmai miso.
Den japanske miso fuldmodnes i cedertræstønder. Afhængigt af regionen og klimaet, hvor misoen er lavet, vurderer den dygtige og erfarne brygmester hvornår misoen har nået sin optimale modenhed. Dette kan variere fra 6 måneder i en varm sommerperiode i visse præfekturer til 18 måneder i koldere områder.
Nyd denne solide miso året rundt i saucer, smørepålæg, bagte retter, supper og gryderetter.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Upasteuriseret miso er et “levende” produkt, og uskadelige hvide gærbelægninger på toppen kan udvikle sig ved udsættelse for luft. Dette kan blot skrabes af, da det er en helt naturlig proces.
Opbevaring:
Opbevares køligt og mørkt. Opbevares på køl efter åbning og bruges inden for 6 måneder.
Ingredienser:
Hele SOJAbønner* 47 %
Fermenterede brune ris* 33 %
Havsalt
Vand
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Leverandør:
NatureSource
DK-2950 Vedbæk
Oprindelsesland:
NL-BIO 01 Ikke-EU jordbrug
Stregkode:
5021554004714
Varenummer:
54698