Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Manuka honning

Manuka honning er honning indsamlet af bier fra manuka-buskene, der vokser naturligt på New Zealand. Manuka honning kan bruges som enhver anden honning. Nyd din honning på brød, i en müesli og til at søde varme drikke som for eksempel din urtete.
Vis som

Mad & drikke

29 produkter
Vis som

Manuka honning - en anderledes honning fra New Zealand

Honningen indeholder metheylglyoxal, kaldet MGO, der er stærkt antibakterielt. Faktisk kan manuka honning bekæmpe ikke mindre end 80 forskellige bakterier. Du kan finde manuka honning med forskellige niveauer af MGO, alt efter hvad du har behov for. Jo højere MGO-niveau desto mere antibakteriel er honningen. Det er også muligt at vælge økologisk manuka honning, hvis du foretrækker at vide, at din honning er indsamlet i et område, der har en vis afstand til konventionelle marker.

Manuka honning anvendes desuden i et væld af skønne plejeprodukter, netop på grund af honningens antibakterielle egenskaber samt de blødgørende egenskaber, som kendetegner honning. Du finder også et udvalg af lækre skønhedsprodukter med manuka honning online hos Helsam.

Tip! Kan du mærke i kroppen, at der er en forkølelse under opsejling? Nogle oplever, at varmt vand, varm mælk eller te sødet med manuka honning modvirker symptomerne og bekæmper en mild forkølelse. Gør dig dine egne erfaringer med honningen – måske det også virker for dig.